El passat dia 25 d’abril ens vam reunir amb la regió i es van tractar els següents temes:

Eliminació Q3 a Sarrià. El motiu ha estat per manca d’efectius a l’ABP.

Dia de les Esquadres. Suspeses i la regió no té encara llistats de felicitacions, ni futura data de lliurament d’aquestes.

Grup Regional de Motos. En estudi tant la seva nova ubicació, com el reconeixement d’aquest grup com a especialitat o la seva incorporació a ARRO Barcelona.

Pla d’estiu. Estudi per part de la regió d’incloure Horta (OAC) dintre dels destins de pla d’estiu per tal de reforçar-la.

Finalització de les obres de l’OAC plaça Catalunya. Pendent de realització d’auditoria per tal de reobrir les instal·lacions.

Reforç de l’OAC de Ciutat Vella amb agents d’Eixample. Demanem que l’agent que envien diàriament tingui bons coneixements per tal de realitzar la seva tasca de la millor manera.

ARSET. Segons la regió, actualment estan amb una cobertura de 207 agents sobre 208.

Roda ACD Les Corts i Ciutat Judicial. Estan fent estudi de com serà la propera roda, tot esperant que aquesta sigui durant el febrer del 2019.

Formació de tir. Del grup d’ARRO que formen els instructors de tir, només 5 dels 11 tenen la titulació. Manifesta la regió que aquests 5 membres són els que sempre es troben a la línia de tir.

Hores extres i la seva assignació. El volum d’hores depèn dels PIP’s que té cada ABP. En relació a la manca d’hores d’APEN, s’estudiarà el nombre assignat d’hores.

Escala Intermèdia. S’ha creat un grup de treball per tal de regular millor les guàrdies.

Manca de material o obsolet d’ordre públic per USC. Reconeixen la necessitat de renovació i ampliació d’aquest material, sobretot de defenses de goma.

OAC estació de Sants. Negativa per part de la regió de posar un vidre o separació per atendre als ciutadans. També es neguen a enviar intèrprets.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ REGIONAL RPMB 25 ABRIL