No ens agrada fer comunicats que es puguin interpretar en contra d’altres sindicats. Això ni agrada al mosso, ni a nosaltres. Però tampoc podem callar quan es falta a la veritat.

El dia 27 d’abril, els sindicats SPC, CAT i USPAC van treure un comunicat “SEMPRE LA MATEIXA HISTÒRIA” on es deia que TOTS els sindicats del CME havien estat convocats a la seu del SPC per fer un front comú contra la manca de negociació de l’administració. En aquest, diu textualment: ”SME ha declinat aquesta convocatòria a última hora, quan a principis de setmana i mitjançant trucades telefòniques alguns havien confirmat l’assistència”. Això és mentida i una gran falsedat. Ni teníem coneixement d’aquesta reunió, ni evidentment vam poder declinar res que no sabíem que es faria.

Sembla que la convocatòria va ser per carta (carta que no hem rebut), quan sempre tenim contacte directe per qualsevol cosa, via trucada, whatsapp, etc… i no ens van dir res. De fet, un cop feta aquesta reunió, el mateix dia 26, vam rebre trucada d’un d’aquests sindicats, li vam explicar que no teníem coneixement i que no s’entenia la convocatòria per carta quan després, fins i tot per banalitats, ens truquem. Es va entendre. Però hores després, increïblement apareix aquest comunicat dient el que hem explicat.

No entenem les maneres de convocar i sobretot que es falti a la veritat, almenys pel que fa a la postura de l’SME. Sempre hem estat en convocatòries sindicals per recuperar drets i millorar tot el possible el cos de Mossos. Nosaltres sí que hi hem estat, d’altres no poden dir el mateix.

Són temps difícils, on la negociació amb l’administració és mínima i complicada per motius evidents. Temps on som cansats de veure com no s’avança en quasi cap dels fronts oberts. Estem disposats a fer de tot per canviar això. Com estem fent en la defensa de la professionalitat del cos mediàticament, on tot sigui dit, ens podrien haver ajudat una mica més aquests darrers mesos, quan hem estat sols.

No és bona manera de començar res, però almenys esperem que ens deixin opinar de veritat si val la pena anar a una reunió o no, i no decidir per nosaltres. Ànims, i esperem que entre tots plegats puguem solucionar la difícil situació actual. Amb sinceritat i fets.

#mossosenlluita

Descarrega’t el PDF: SI NO ENS CONVOQUEU, NO PODEM ANAR. NO TOT S’HI VAL! PROU MENTIDES