Hem aconseguit que l’Ajuntament aboni pròximament a un Agent de la PL CASTELL PLATJA-D’ARO el 9è trienni, que encara tenia pendent de reconèixer. Aquest agent que havia treballat en altres administracions prèviament, se li havien reconegut vuit triennis però NO el novè, que va complir el setembre de 2017, i ara si ho faran.

L’agent va fer instància a l’Ajuntament i no va obtenir resposta. El servei jurídic de l’SME, va estudiar el seu cas i va iniciar accions legals. Vàrem preparar i presentar recurs de reposició el qual li ha estat notificat i resolt en sentit estimatori, reconeixent-li administrativament i econòmicament el 9è trienni, amb efectes retroactius.

Si ets afiliat i és el teu cas, no dubtis en posar-te en contacte amb el teu delegat o via e-mail a serveisjuridics@sme-mossos.cat, i farem les gestions oportunes perquè a tu també se’t reconegui.

Descarrega’t el PDF: ACONSEGUIM QUE UN AGENT DE PL CASTELL PLATJA D’ARO…