Un any més, l’SME ha demanat a la Direcció General que la Brigada Mòbil no realitzi servei nocturn d’estiu a la localitat de Salou. Sembla mentida que cada estiu tinguem aquesta manca de sentit comú.

El motiu principal és la seguretat dels agents. I és que, després de moltes hores de treball en torn de nit, en el viatge de tornada a Egara, el cansament i el sol de cara li passen factura al conductor.

De fet, se’ls planifica l’inici de servei des del Complex Egara a les 22:00 hores i la finalització a Salou a les 07:00h. Després, cal sumar el possible perllongament de jornada, més el viatge de tornada a Egara, la qual cosa suma un mínim de jornada de treball entre 10:30h i 11h, els dies que no es complica la cosa i encara acaben sent més hores. Aquest viatge de tornada, amb tot el sol de cara.

Es pot entendre perfectament que després d’una jornada nocturna tan dilatada en hores i amb tot el cansament acumulat, el viatge de tornada d’hora i mitja, amb el sol de cara, complica molt la conducció als agents i per tant, posa en perill greu la seva integritat física i la d’altres ciutadans que circulin per la via. De fet ja són uns quants els ensurts que els agents han patit fent el camí de tornada.

No volem que hagi de passar cap accident, que haguem de lamentar per tal que es posin solucions a aquesta problemàtica, ja que no és el primer estiu que passa. De fet, en portem uns quants demanant sentit comú. És obligació de l’Administració posar solució tan aviat com es pugui a aquest problema perquè després no haguem de buscar responsabilitats en el cas que en passés una de grossa.

Ara encara som a temps d’evitar-ho!!!

Descarrega’t el PDF: HA D’HAVER-HI UN ACCIDENT GREU PERQUÈ LA BRIMO DEIXI D’ANAR A SALOU?