El passat dilluns, l’SME va enviar un escrit al nou DG de la Policia, el Sr. Andreu Joan Martínez, demanant que se celebri el dia de les Esquadres, ajornat per l’aplicació de l’article 155. No es podia deixar de premiar tots els companys que aquest any, potser més que mai, mereixien un reconeixement per la seva feina diària i exemplar.

Doncs bé, la resposta no s’ha fet esperar i el nou conseller d’Interior, Miquel Buch, ha anunciat durant la seva visita a Cambrils que la commemoració es realitzarà aviat: “No es pot perdre l’oportunitat de celebrar-ho. Això no es pot deixar de fer”.

Des de l’SME ens alegrem enormement per aquest canvi de postura i també perquè la nostra demanda hagi estat escoltada i acceptada.

Ho mereixíeu.

#Sempremossos

 

Descarrega’t el PDF: HI HAURÀ ESQUADRES, ENS HAN FET CAS!