Fa anys que demanàvem que el cos de Mossos tingués la Taser com a eina de dotació. Anys en què ho hem demanat als diferents consellers, al Consell de la Policia, al Parlament, en tots els mitjans de comunicació, explicant les seves virtuts… i avui, per fi podem dir que les comencem a tindre. És un pas important per ser una policia moderna amb mitjans efectius.

En roda de premsa a Girona s’ha presentat aquesta eina i comença a fer-se servir a Girona, Blanes, Figueres i a ARRO. Ha costat massa temps que arribés aquest dia, però finalment ja la tenim.

El que volem i demanem ara és que es distribueixin tan aviat com sigui possible per la resta de comissaries de Catalunya. Tal com hem dit altres vegades, una per comissaria és insuficient. La situació òptima arribarà quan hi hagi una per patrulla. Però entenem que això és un inici, que a poc a poc i a mesura que es resolguin diverses situacions complicades que sovint tenim al carrer, s’aniran adquirint fins a arribar a fer realitat la frase “un policia una armilla, dos policies una Taser”

Cal tenir memòria i recordar tot el que hem lluitat des de l’SME per aconseguir armilles per cada agent i les Taser. A part de tenir més i millor formació continuada, el nostre objectiu és aconseguir que els agents puguin portar càmeres de gravació personals.

Ens falten moltes coses i lluitarem per elles. Però avui volem mostrar la nostra satisfacció i també agrair a la gent que ha fet possible aquest dia, perquè mai ha deixat de creure en el nostre cos.

 

Descarrega’t el PDF: MOSSOS AMB TASER. PER FI ÉS UNA REALITAT!!!