L’SME creu que després d’anys en què el col·lectiu de treballadors del cos dels mossos d’esquadra ha fet uns esforços incalculables per tirar endavant el servei i la qualitat d’aquest, malgrat la situació de crisi econòmica i la mancança a què estàvem sotmesos, creiem que seria bo tenir alguns detalls per tot aquest esforç d’aquests anys.

Un possible detall, que no comportaria esforç econòmic a l’Administració, seria l’eliminació dels coeficients correctors previstos al Decret de jornada i horari 146/1996, amb la qual cosa els agents del cos de Mossos d’Esquadra guanyarien almenys unes poques hores més a l’any per poder conciliar amb les seves famílies.

És per aquest motiu que li hem demanat al Director General de la Policia que valori la nostra proposta i d’aquesta manera compensar, encara que sigui amb petits detalls la gran professionalitat demostrada aquests anys pel nostre col·lectiu.

Descarrega’t el PDF: ELIMINACIÓ COEFICIENTS CORRECTORS