El passat dijous 19 de juliol, es va celebrar la reunió periòdica. Els temes tractats a petició de l’afiliació van ser:

 

Com està la reposició de les furgonetes de Trànsit?

El dia 1 de gener del 2018 va finalitzar el rènting de les 4 furgonetes de Trànsit, i en vista que no hi hauria reposició, es va prendre la decisió de comprar per tal de no quedar-se sense vehicles. L’Administració garanteix que té prioritat tot aquell vehicle de propietat a l’hora de substituir-lo.

Calor als vestuaris.

Per part de les dues empreses que s’encarreguen de la gestió de les comissaries afectades, segueixen donant la mateixa resposta: que no és un lloc de treball i que no han de garantir la temperatura mínima de 21º i màxima de 27º. S’inicien altres tràmits per tal d’elevar la queixa. De moment se seguirà amb els pingüins.

Quin és l’estat de les guàrdies de CODEX?

Actualment per part de les UI, les guàrdies són unipersonals a ABP, però en el supòsit que hagin de sortir al carrer per tal de fer alguna tasca, sempre ho faran acompanyats, a no ser que es desplacin directament a un incident, on al lloc hi hagi altres efectius. Es farà un recordatori per si hi ha alguna comissaria on això no es complexi.

Reposició de cadires.

A data de 12 de juny van arribar a la regió 38 cadires d’oficina les quals es van distribuir amb la prioritat que van marcar els caps de comissaria. El 2 de juliol, van arribar 48 cadires per tal de substituir les trencades dels brífings. Pendents d’una nova comanda de cadires d’oficina per tal de substituir les malmeses.

Reparació de la porta de Valls.

Reparada el dia 13 de Juliol.

La climatització de la comissaria de Valls i Montblanc: hi ha despatxos on fa molt fred i altres on fa molta calor.

Es trasllada la queixa per tal de donar una solució tan aviat com es pugui.

Manca de cortines en els despatxos d’OAC i cap de torn de CD Montblanc.

Aviat es posaran uns vinils a l’espera d’aprovar el pressupost de les cortines.

S’estan denegant molts permisos d’assumptes personals per manca efectius i a això se suma que finalitza el període de gaudi dels assumptes personals del 2017.

Ara com ara la mitja no supera el 10% de denegacions de permisos, segons les tramitacions Atri. Al·leguen que s’han de complir amb uns mínims segons necessitats de servei i que han disposat de 18 mesos per gaudir d’aquests dies. De totes maneres, supervisaran que això no sigui quelcom habitual.

Mallafrè

Estan pendents d’aprovació les millores pertinents a Mallafrè per tal de vetllar pel servei. S’està sol·licitat un ordinador nou per tal de transformar el despatx del GAV en un locutori més.

Porta accés treballadors de Salou

S’han presentat uns nous pressupostos i s’ha replantejat, amb la finalitat de trobar aviat una solució a aquest problema, que persisteix des de fa anys.

Increment de MENAS a la regió.

Atesos els nous 45 a la ciutat de Tarragona, s’han incrementat els trasllats. Des de la unitat central s’estan fent gestions amb ADEGAI per deixar de ser els responsables dels trasllats.

Es planifica la pròxima reunió pel dia 8 de novembre del 2018

Us animem a fer-nos arribar les vostres propostes a través dels delegats de l’SME, telefònicament o a través del correu rpct@sme-mossos.cat i així poder continuar treballant perquè la vostra veu s’escolti i aconseguim millores per tots!

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ DELS SINDICATS AMB CAP DE LA REGIÓ POLICIAL DEL CAMP DE TARRAGONA I CAP ADMINISTRACIÓ I SERVEIS