El dia 27 Juny del 2018 hi ha hagut reunió regional de la RPMN entre els representants de l’Administració i les organitzacions sindicals representatives. Aquí us fem un breu resum dels temes que s’han tractat.

TERRASSA: PROBLEMES COBERTURA. Es realitzarà una fitxa i es complimentarà en cas que ens trobem amb problemes de cobertura, per tal d’especificar al servei tècnic els problemes concrets.

CD CALDES DE MONTBUÍ. Problemàtica amb la cessió de patrulles a la Regió. Ens confirmen que es deu a una mala praxi el desplanificar torns de treball per tal de planificar-los en setmana de festa. S’ha regularitzat la situació i s’han donat directrius als gestors de la CD.

COBERTURA C-32 PER PART D’USC. La manca d’efectius generalitzada també afecta Trànsit, essent els companys d’USC, qui sense la formació ni el material adients, han de suportar aquesta càrrega de feina, amb el risc que comporta. Se sol·licita una major implicació del cap de l’ART de Mataró per tal que a USC sigui excepcional el fet de tenir que cobrir incidents en aquests tipus de vies.

OAC CALELLA. A causa del mal estat del local on es vol instal·lar l’OAC, amb molta probabilitat es compartirà l’espai dins de les dependències de la Pl de Calella. Celebrem la decisió de no destinar moss@s a llocs de treball deficitaris com fins ara: enviant-los sí o sí, i després ja si de cas, busquem solucions.

CD PINEDA DE MAR. Queixes per les males olors de marihuana. S’han donat directrius per tal de traslladar les substàncies als containers d’emmagatzematge de la RPMN i no haver de patir aquests riscos i molèsties.

MATERIAL ORDRE PÚBLIC RPMN. Se sol·licita un inventari del material destinat a les ABP’s, per tal que sigui operatiu i dimensionat a les necessitats actuals.

UTILITZACIÓ ARMES LLARGUES. Tot i seguir en alerta nivell IV, la intensitat és baixa i l’ús fix als serveis de porta o recepció no es creu adient per part de Prefectura, tot i que es deixa oberta la possibilitat del seu ús per part dels gestors policials de cada destinació, sempre que s’acompleixin les mesures de seguretat adients.

ABP MATARÓ. Problemàtiques Q3. Ens informen que NO s’ha eliminat, s’ha realitzat una redistribució de caporals. El pagament de complements com a Caps de Torn i la classificació dels llocs de treball s’ha millorat una mica; en cas que tingueu una problemàtica similar, contacteu amb l’SME per tal de realitzar les gestions oportunes i que es reconegui econòmicament i administrativament la vostra tasca.

CANVIS ESCALA INTERMÈDIA. Amb el nou Govern, s’aniran signant els canvis i es preveuen incorporacions, canvis i alguna vacant a la RPMN.

FALLIDA EN INFRAESTRUCTURES. El servei d’Administració RPMN es mostra desbordat per poder mantenir i reparar les instal·lacions; cal urgentment que el Departament d’Infraestructures de la GENCAT i els diferents plecs de contractació posin solució a una situació gravíssima i que ens afectarà a totes les instal·lacions on els Moss@s duem a terme la nostra tasca.

Us animem a seguir-nos pel canal TELEGRAM de l’SME @smemossos i a fer-nos arribar les vostres propostes a través dels delegats de l’SME, telefònicament o a través del correu específic rpmn@sme-mossos.cat i així poder continuar treballant perquè la vostra veu s’escolti i aconseguim millores per tots!!!

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ RPMN 27 JUNY 2018