Passen Governs, passen Consellers, passen Directors, passen Subdirectors, també passen comandaments… i siguin com siguin, i siguin d’on siguin… PASSEN. Passen pel seu càrrec i PASSEN COMPLETAMENT DELS MOSSOS.

  • Fa massa anys que estem sense noves promocions, i per tant, som molts menys els efectius dels que serien necessaris per donar un bon servei. Resultat pel ciutadà: temps de resposta elevat; passi demà que avui no li podem tramitar la denúncia; ja mirem si es pot fer càrrec la policia local, i així un llarg etcètera. Resultat pel treballador: sobrecàrregues de funcions; denegacions de permisos i altres, com quan parlem de torns de caps de setmana i nits i altres dates concretes…
  • Massa anys també sense les inversions necessàries pel manteniment de les infraestructures policials. Resultat: Comissaries que s’inunden; comissaries sense ventilació; avaries constants en els sistemes de calefacció i aire condicionat; sostres que cauen amb el risc que genera pels treballadors i pel mateix ciutadà en els indrets d’atenció al públic.
  • Massa períodes amb dèficit de vehicles; aquests no s’adeqüen a les necessitats del servei; en massa casos amb excés de quilòmetres i avaries constants; en massa ocasions sense unes mínimes condicions pel treballador.
  • Massa temps de lluita per intentar aconseguir millores davant les greus retallades que vam patir aquest col·lectiu; massa temps per a percebre unes retribucions que ens corresponen en dispositius on el sobreesforç fet va ser brutal, i en canvi encara no ha rebut la retribució i/o compensació deguda; tot plegat, massa coses negatives…
  • Massa temps sense que els alts comandaments prenguin decisions valentes, com per exemple la no realització de certs controls i/o dispositius per manca d’agents. Malauradament, sembla que simular estadísticament que la feina se segueix fent igual, tot i tenir molts menys efectius, a alguns els faci ser éssers superiors immersos en un món molt llunyà de la crua realitat policial.

Mentre ens enfrontem a aquesta realitat, gaudeixin les vacances, és un dret laboral que tenen. Pel que fa als mossos d’esquadra, en feiner, festiu, dia o nit, continuarem exercint la nostra tasca diària de la millor manera possible, tot i aquests múltiples condicionants impropis del que hauria de ser una policia moderna al servei de la ciutadania.

A tots els nous càrrecs que vindran, benvinguts, però treballin, i no passin. NO PASSIN d’un cos policial que ho ha donat tot i més, amb unes condicions poc desitjades.

Descarrega’t el PDF: PATÈTIC, SEGUEIX SENT PATÈTIC! QUASI TOTHOM PASSA!