Aquest dimarts 18 de setembre de 2018 s’ha reunit la Mesa General de la Funció Pública. En aquesta reunió s’ha arribat als següents acords:

– Increment retributiu de l’1,50% retroactiu des de l’1 de gener fins al mes de juny i de l’1,75% del juliol endavant. Aquest 1,75% podria incrementar-se fins a l’1,95%, però encara s’està negociant com i a partir de quan s’aplicarà.

– Recuperem per fi el 100% de les retribucions des del primer dia d’una incapacitat temporal. Això s’aplicarà tan bon punt es publiqui un Decret que ho regularà.

Sobre altres drets que encara ens resten per recuperar, com són el retorn de les pagues extres del 2013 i 2014, el FAS o la productivitat, aquests que s’estan negociant en altres grups de treball creats especialment per tal efecte i dels que en les pròximes setmanes en tindrem notícies.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ FUNCIÓ PÚBLICA: JA NO ENS TREURAN SOU PER LES BAIXES