Des de l’SME s’ha demanat reiterades vegades que les comissions de valoració de les felicitacions i medalles siguin transparents i que els criteris per atorgar-les siguin públics i no deixin a ningú de banda.

Amb aquesta voluntat, des de l’SME veuríem amb bons ulls poder assistir a aquesta comissió, amb veu però sense vot, per poder auditar i estar presents en el repartiment que se’n faci cada any.

Aquest exercici de transparència hauria de regnar en tots els actes administratius en els quals l’Administració prengui part, i com no pot ser d’una altra manera, els representants dels treballadors, en el nostre cas l’SME, volem estar presents per tal que això es dugui a terme.

Pel malestar en augment que s’ha generat a la plantilla per l’atorgament de distincions i medalles durant l’exercici policial 2017, l’SME ha fet ja diverses gestions, amb el resultat que MOLTS DELS COMPANYS QUE NO HAVIEN REBUT FELICITACIÓ O MEDALLA, VEURAN REVISADES LES SEVES ACTUACIONS I REBRAN EL SEU MERESCUT RECONEIXEMENT!!!

Dia a dia ens esteu fent arribant la vostra participació i tornem a demanar la revisió de les vostres actuacions. Confieu en l’SME: on no arriben d’altres, nosaltres exigim que no hi hagin discriminacions a l’hora d’atorgar aquests reconeixements.

Anem més enllà i sol·licitem a la DGP que les medalles que s’han atorgat al COS i a les diferents UNITATS (com poden ser les del Parlament, Ajuntament de Barcelona o Creu de Sant Jordi) es puguin lluir amb orgull, amb les seves corresponents rèpliques a la uniformitat, ja que TOTS FORMEM PART D’AQUEST COS!!!

És per això que instem a la DGP a incorporar al futur decret d’uniformitat i distincions poder lluir les medalles que s’hagin atorgat al COS, perquè tots tenim dret a mostrar amb orgull tan merescut reconeixement.

 

Descarrega’t el PDF: SME DEMANA LES MEDALLES PELS MOSS@S