L’SME vol agrair als companys de la Unitat d’armes la seva professionalitat demostrada sempre: i en aquest cas la seva celeritat en solucionar un problema amb les armilles de dotació, aliè a l’organització, i han sabut donar resposta ràpida i clara a les persones afectades, fent una reposició ràpida de les armilles.

A més, als companys que resten per tenir la nova se’ls ha dotat d’una de les armilles antigues (no caducades) fins que no arribin les noves, que ja s’han demanat. En aquest sentit, l’Administració ja ha efectuat les gestions pertinents amb l’empresa per tal de reposar aquests equipaments defectuosos.

En cap cas hi ha cap alarma per desprotecció dels agents, com han dit altres sindicats. La seguretat dels agents està garantida, ja que els companys han actuat ràpidament i de manera eficaç davant aquest problema.

Descarrega’t el PDF: ARMILLES DEFECTUOSES