El passat 3 d’octubre del 2018 ens vam reunir, convocats per l’Intendent Saumell, en convocatòria extraordinària de la comissió de materials, formada per tots els sindicats, la Unitat de Gestió de Recursos (UGR), la Unitat d’Armes (UARM) i representants de la Secció Econòmica i Logística (SGEL), per tractar les deficiències que estan patint algunes armilles, donat que havien sortit en premsa uns articles referents a un sindicat que afirmava i manifestava la deficiència de seguretat personal i la ineficàcia de les armilles personals, cosa que no és certa.

Durant la reunió se’ns va explicar la problemàtica que s’ha detectat a les armilles. Es tracta tan sols del termo segellat de la funda protectora del paquet balístic, que no intervé per a res amb la seguretat o les característiques de l’armilla.

Des de la Unitat d’armes van fer diverses proves extremes, que van portar documentades amb suport audiovisual i ens van explicar el tema de la seguretat de les armilles de forma entenedora i molt professional, com sempre. No deixant cap pregunta a l’aire i quedant les coses clares.

També ens van manifestar quina és la solució aportada, que la trobem més que correcta, ja que en cap moment es deixa a cap policia sense armilla durant l’adequació de les que han tingut aquesta errada de fàbrica, que repetim, NO TE AFECTACIÓ EN L’ÀMBIT DE SEGURETAT I QUE EN CAP CAS S’HA PODRIT RES, NO HI HA CAP PROBLEMA AMB LES CARACTERÍSTIQUES DE SEGURETAT DE L’ARMILLA.

Des de l’SME agraïm els aclariments tant de la Unitat d’Armes, la Unitat de Recursos com de l’Intendent Saumell per l’esforç que han fet.

També ens van manifestar que continuaven treballant amb l’empresa perquè aquest petit problema de fabricació no torni a passar, REPETIM NO HI HA CAP AFECTACIÓ A LA SEGURETAT DELS QUI LA DUEN COM TAMPOC CAP AFECTACIÓ A LES PROPIETATS DE L’ARMILLA.

 

Descarrega’t el PDF: COMISSIÓ DE MATERIAL. SEGURETAT ARMILLES