· Seguretat a les peixeres

Es fa auditoria per tal de millorar les peixeres a totes les comissaries amb la finalitat de garantir la seguretat. Es mirarà la part inferior de les peixeres des de l’administració de la regió per veure quines són les que estan preparades per protegir en cas de trets d’arma de foc.

· Climatització Ametlla de mar

Després de tot l’estiu amb pingüins i ventiladors ja estan reparades les màquines noves de climatització i després de fer les proves d’estrès, tot funciona correctament. A causa dels “invents” que s’han fet per intentar rebaixar els graus dins la comissaria i per culpa de la humitat, han sortit unes taques de floridura que seran netejades. Les plaques de pladur més malmeses, seran canviades i fent-se el corresponent tractament.

· Vestuaris Tortosa

A causa de les demandes contínues de l’SME durant tots els estius, aquest any dins els vestuaris s’ha arribat a temperatures de fins a 36 graus, amb tot el que comporta. Des de la regió sembla que han fet una mica de cas i està en estudi que mentre es mira el tema dels conductes de climatització, es posin uns ventiladors als sostres. Aviat ens donaran més informació sobre aquesta incidència, que creiem que és molt greu.

· Nous vehicles

Per a Trànsit, el primer trimestre del 2019. Nou vehicle per USC el segon trimestre del 2019, sempre segons pressupostos.

· Àgora

Es pagarà al novembre i pel que fa als cursos dins la regió, també es pagaran els quilòmetres i es posaran les hores de curs exactes com a hores treballades i de formació.

· Comissaria d’Amposta

Demanem que es puguin posar un parell de fanals, ja que els companys i companyes deixen els vehicles en una zona fosca i hi han patit ratllades i fins i tot sostraccions de peces de vehicles. Ens informen que es posaran en contacte amb l’Ajuntament d’Amposta per esmenar aquesta problemàtica.

· ARRO

Es pregunta per la denegació de permisos. Els consta que n’hi ha pocs de denegats. S’informa que molts dels denegats no es comuniquen de forma oficial i per això les dades no són les correctes. Ens manifesten que, com no hi han efectius enlloc, s’haurà de donar una mica de temps que vingui el nou cap i ens demanen que tinguem una mica de paciència. Així ho farem, ja que l’ARRO necessita aire nou.

· Tir

Hi ha monitors que no volen continuar i monitors que no volen ser per tapar forats… Ens diuen que tinguem paciència fins que vingui el nou cap.

· Sistema de guàrdies no presencials

Continua havent-hi problemes a les guàrdies quan salten serveis a altes hores de la nit. Des de la regió faran una reunió amb els caps d’UI, agents i caps Regió per tal que s’aconsegueixi un quòrum entre tots per a treure’n benefici d’una problemàtica antiga.

· Atemptats

Es pregunta com és que un any després hi ha companys que no han rebut assistència psicològica. El cap de la regió ha manifestat que no sabia res i que s’activaria de manera immediata. A part, es veurà perquè alguns dels companys han trigat tant a rebre aquesta assistència.

· Càmeres Gandesa

Hi ha un parell de punts morts que s’han d’arreglar a una de les càmeres i han de moure la càmera que queda darrere de la bandera, que no es veu res quan fa vent.

· Llaços grocs

Preguntem com actuar en aquests casos. Ens contesten que cal actuar com dictamina la prefectura, és a dir: actuació normal si es fan o no danys. I si no hi ha res, doncs res.

· Mobilitat entre comissaries

Es permet als agents desplaçar-se sols, cosa que des dels sindicats no s’entén, estant en nivell 4 antiterrorista.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ REGIONAL TERRES EBRE 26 SETEMBRE 2018