A TOTHOM QUI ESTEU DESTINATS A TRÀNSIT, ENHORABONA!

Al llarg d’aquest 2018, han estat diverses les reunions mantingudes i diferents les qüestions aportades per a fer-ho possible. Ara, definitivament, ja ho podem dir. El quadrant de trànsit Q10, és història!

Davant d’una notícia tan important com aquesta pels efectius que treballem a l’especialitat de trànsit, des de l’SME, ens sentim satisfets que la nostra proposta inicial de 5 setmanes amb reforç amb garanties hagi estat l’acceptada.

 

– Una setmana de reforç que es realitzarà amb dues opcions possibles:

  • Opció 1: En torn de matí i dia en cap de setmana.
  • Opció 2: En torn de tarda o nit i tarda nit en cap de setmana.

Únicament, aquestes seqüències de reforç podran ser modificades per canvis voluntaris, o per necessitats justificades de servei amb aplicació de coeficients multiplicadors.

Satisfets que les negociacions i el definitiu consens entre les parts implicades hagin fet possible l’acord.

Per tot plegat, des de la secció sindical de trànsit de l’SME, us volem exposar:

  • Donar-vos l’enhorabona als efectius de trànsit per la millora aconseguida. Aspectes com per exemple l’eliminació de l’actual quadrant amb el seu R3, comportarà que 5/6 caps de setmana anuals de torn Treball, passarem a tenir-los de Festa.
    Amb l’aplicació del nou quadrant pel proper any 2019, aquestes hores es realitzaran en jornades d’entre setmana.
    Altres fets com la minora de les hores de romanent anuals, també serà un factor millorat amb aquest nou quadrant.
  • El nostre més gran agraïment a cadascú de vosaltres per les opinions, propostes, i mostres de suport que ens heu fet arribar.
  • Per acabar, agrair a la DGP la possibilitat d’haver realitzat aquestes reunions al llarg de l’any per tal de poder debatre vers un tema que resultava primordial per la millora de les jornades laborals dels efectius de trànsit. El resultat? Assoliment d’un acord final per a l’eliminació del quadrant Q10.

TRÀNSIT, benvinguts a un quadrant més similar al d’altres efectius del cos ENHORABONA!

Descarrega’t el PDF: FINS MAI Q10