Definitivament quasi un any després de les eleccions del 21 de desembre de 2017, moss@s d’esquadra cobrarem aquelles eleccions.

– Les quantitats a percebre…                          

Unes eleccions que atenent a l’article 30 del Reial decret 953/2017, s’establia que els serveis extraordinaris efectuats pels membres del cos de Mossos d’Esquadra amb motiu del procés electoral, es retribuirien a raó de 122 euros per col·legi electoral.

Doncs aquest 8 de novembre de 2018, si no es produeixen imprevistos d’última hora, els efectius que van formar part d’aquell dispositiu, percebran en el seu compte corrent, la quantitat de 29,23 euros nets cadascú d’ells. VERGONYÓS!

Nyap, una altra vergonya més de les moltes que estem vivint, una presa de pèl…

Esperem que després de quasi un any d’espera a percebre aquestes quantitats irrisòries, TOTHOM que va formar part d’aquell dispositiu d’aquell dia, hagi entrat en el còmput per arribar a aquestes quanties, perquè de no ser així, de cap de les maneres es podria entendre que les quanties finals siguin tant baixes.

 

Des de l’SME considerem que cal una urgent actualització d’uns imports que queden clarament desfasats en negatiu, i urgeix que es gratifiqui com cal la feina dels Moss@s d’Esquadra.

 

Descarrega’t el PDF: PAGAMENT ELECCIONS 2017 NYAP, VERGONYA, PRESA DE PÈL…