Com  la gran majoria sabeu, el treball, la perseverança, l’esforç, l’empatia… són elements que haurien de simbolitzar i caracteritzar la dinàmica d’una bona organització sindical.

Des de l’SME, el nostre desig és que així ho estiguem fent. Dia darrere dia, intentem donar resposta a les necessitats que van sorgint tant a nivell del col·lectiu en general, com de la pròpia afiliació que dóna confiança a aquest sindicat.

Tenim molt clar, que la defensa dels drets dels treballadors de mossos d’esquadra és l’element primordial pel qual una organització sindical com la nostra és creada, í és en la defensa d’aquests drets laborals on el sindicat ha de desenvolupar la seva força de treball.

Aquest divendres 21 de Desembre, com no podia ser d’altra manera, l’amplia xarxa de delegats del SME, juntament amb els serveis jurídics del sindicat, estarem en plena disposició per intentar fer front a totes aquelles peculiaritats, anomalies i similars que pugui anar sorgint en un dia que a priori pot resultar complicat.

Qualsevol qüestió rellevant que pugui produir-se en el decurs del servei no dubteu en fer-nos-la arribar mitjançant els diversos mitjans de comunicació que teniu amb el sindicat SME.

No volem un altre post 1 Octubre amb imputacions a companys/es.

Recordeu-vos que tal com us anunciàvem aquesta setmana:

En el cas de rebre alguna ordre jeràrquica verbal que generi dubtes raonables sobre com actuar, des de l’SME us emplacem a seguir la següent RECOMANACIÓ:

  • Demaneu sempre aquestes ordres per escrit.
  • Si es dóna el cas que la vostra petició de què us donin l’ordre per escrit és denegada, feu una nota informativa amb els paràmetres que us vam indicar.

Destinació, dia i torn de servei, horari i indicatiu. Qui sota signa aquesta nota està destinat/da a xxxx. Es troba de servei de (matins/tardes/nits) en horari xxxx amb indicatiu xxxx.

Mitjançant la present Nota informativa es vol posar en coneixement als seus superiors competents del Cos de Mossos d’Esquadra i als efectes legals oportuns (policials, administratius, socials, penals, disciplinaris i/o judicials) que en haver demanat que se li donés per escrit l’ordre verbal rebuda prèviament per part del comandament TIP xxxx, aquesta petició li ha estat denegada.

L’ordre verbal consistia en: “xxxxxxx”

La present es realitza en compliment de la seva condició de membre del Cos de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra per ser la seva obligació traspassar qualsevol informació rellevant derivada de la operativa del seu servei conforme disposa el PNT 102/02/10. “

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: 21-D: EXPECTANTS I PLENAMENT ACTIVATS