NO VOLEM QUE LA HISTÒRIA DEL POST 1-O ES REPETEIXI

Tot just fa un mes, anunciàvem la satisfacció d’haver aconseguit l’arxiu de la causa IR110/17 per a tots aquells qui vàreu ser representats pels serveis jurídics del nostre sindicat SME en referència a actuacions de treball produïdes aquell dia 1 d’octubre.

Ara, novament s’atansen dies complicats en tornar a ser els mossos d’esquadra alpunt de mira de massa sectors i àmbits de diferents tipus i ben diferenciats.

D’aquí, que davant la situació complexa que es preveu en les pròximes jornades, us recordem que en el cas de rebre alguna ordre jeràrquica verbal que generi dubtes raonables sobre com actuar, des de l’SME us emplacem a seguir la següent RECOMANACIÓ:

  • Demaneu sempre aquestes ordres per escrit.
  • Si es dóna el cas que la vostra petició de què us donin l’ordre per escrit és denegada, feu una nota informativa.

El contingut de la nota informativa us recomanem que sigui el següent:

Qui sota signa aquesta nota està destinat/da a xxxx. Es troba de servei de (matins/tardes/nits) en horari xxxx amb indicatiu xxxx.

Mitjançant la present Nota informativa es vol posar en coneixement als seus superiors competents del Cos de Mossos d’Esquadra i als efectes legals oportuns (policials, administratius,socials, penals, disciplinaris i/o judicials) que en haver demanat que se li donés per escrit l’ordre verbal rebuda prèviament per part del comandament TIP xxxx, aquesta petició li ha estat denegada.

L’ordre verbal consistia en: “xxxxxxx”

La present es realitza en compliment de la seva condició de membre del Cos de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra per ser la seva obligació traspassar qualsevol informació rellevant derivada de la operativa del seu servei conforme disposa el PNT 102/02/10.”

Important! Guardeu còpia d’aquesta nota informativa!!!

Des de l’SME, insistim que és del tot necessari seguir aquestes pautes per salvaguardar-vos davantfutures accions legals policials, administratives, socials, penals, disciplinaries i/o judicials que es puguin derivar en contra dels agents, com ja va passar ara tot just fa poc més d’un any.

No volem que la història del post 1 Octubre es repeteixi.

EXIGIM ENS DEIXIN TREBALLAR ALS POLICIES COM JA SABEM FER.

EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF:  SETMANA 21-D: DEIXIN TREBALLAR ALS POLICIES