Aquest divendres 21 Desembre, companys de trànsit a l’igual que la majoria d’unitats han estat convocats per al dispositiu dut a terme a tota Catalunya amb previsió de talls de carreteres i altres qüestions que poguessin sorgir.

La gran majoria de companys, han estat desconvocats de torn festiu a treball per realitzar el dispositiu, i com no podia ser d’altra manera els agents han complert amb les seves obligacions anant a treballar.

La sorpresa sorgeix quan passades les 15h de la tarda, una vegada finalitzats la majoria de punts de tall i similars… determinats comanaments de trànsit convoquen a diverses patrulles a diferents punts de diferents carreteres.

Evidentment tot fa pensar que possiblement hi hagi alguna novetat en respecte els talls de carreteres o novetats que es puguin produir.

DONCS NO! Aprofitant la disposició de patrulles el màxim cap de trànsit, ordena als respectius sergents per a que ordenin als caporals i agents la realització de controls d’alcoholèmia, i el més curiós del cas, que no ho comuniquin per emissora.

Tantes vegades d’ordenar que es comuniqui els controls per emissora, i avui resulta que “no s’hi val a dir res”, quina casualitat.

De moment tenim constància que aquest fet ha passat a l’ART de Ponent, lloc peculiar en massa tipus d’innovacions estranyes, i no és la primera vegada.

Sabem perfectament que en el nostre torn de treball, el que toca és treballar. I sabem també, i sabeu també comanaments, que la majoria d’aquests agents han deixat el seu torn de Festa per venir a treballar davant la possible magnitud del dispositiu d’avui 21-D.

Fer alcoholèmies? SI! Quan toca i com toca.
Avui 21-D. No tocava, i ho saben perfectament. Així no comanaments, així NO!

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: TRÀNSIT, DISPOSITIU 21D I… A FER ALCOHOLÈMIES!