Acabem 2018, marcat per esdeveniments on moss@s d’esquadra hem estat en el focus d’atenció.

Polítics, mitjans de comunicació, societat en general, etc. Moss@s aplaudits i criticats, o criticats i aplaudits, tot depenent en la majoria d’ocasions de la ideologia de “qui és qui opina”.

Aspectes tots aquests, amb els quals ja fa anys que hi convivim i que han estat clarament agreujats aquests últims temps per la qüestió del procés a Catalunya.

Tothom és lliure de disposar del seu propi pensament i ideologia i com a policies hem de ser dels més preparats per entendre a la part que no pensa igual o pensa diferent.

Conscients de la situació actual en la que ens trobem el cos de mossos d’esquadra, els desitjos que volem per aquest 2019 són difícils, però amb la voluntat de tothom qui formem part d’aquest cos policial, no impossibles de realitzar. Tots/es, Companys/es,  fem l’esforç!

Com a sindicat policial ens PREOCUPEN les confrontacions i atacs verbals que puguin haver-hi entre companys derivats de les possibles diferents maneres de pensar i actuar.

Més de Catalunya o més d’Espanya, tenim un nexe d’unió, SOM MOSS@S  D’ESQUADRA.

Aquesta divisió interna que pot haver en funció del pensament propi de cadascú, no ens ajuda en res, ans al contrari  “divide y venceràs”

El nostre desig per aquest 2019 és que posem fi a aquesta divisió interna.

Que tots plegats, pensem com pensem, puguem arribar a entendre que com a treballadors públics de la policia de la Generalitat de Catalunya i nosaltres com a sindicats defensors dels drets dels treballadors mossos d’esquadra, tinguem clar que “La unió fa la força”

En la lluita per a la recuperació de drets i millores de tot tipus, US NECESSITEM!

Descarrega’t el PDF: 2019 DIFICILS DESITJOS. COMPANYS/ES, FEM L’ESFORÇ