Avui 8 de Gener de 2019, el Govern de la Generalitat i els sindicats han firmat la pujada de sou per als treballadors públics. La pujada contempla el màxim permès que hi havia establert amb l’executiu espanyol.

En aquest aspecte, la Generalitat establirà un decret llei perquè els empleats públics puguin veure reflectit aquest increment a la nòmina d’aquest mes de gener.

Així doncs, recordar-vos que les millores establertes són:

INCREMENTS RETRIBUTIUS 2019

  • Nòmina Gener: Aquest mes ja es veuria reflectit l’increment del 2,25% del sou. Aquest increment s’aplica a tots els conceptes bàsics i complementaris de la nòmina
  • Possible Increment afegit del 0’25 % en funció del PIB: Aquest increment va vinculat al creixement del PIB (es produeix la revisió al mes de juliol). Cas d’arribar als ítems establerts, a l’igual que l’exercici de l’any passat, a partir de juliol s’aplicaria aquest nou increment del 0’25%.
  • Possible Increment afegit del 0’25 % en fons addicionals: Aquest precepte es negociarà el proper mes de febrer i cas de produir-se, tindria caràcter retroactiu a 1 de Gener de 2019.

En propers dies es produiran noves reunions de la Mesa de Funció Pública per seguir negociant sobre la possible recuperació de drets perduts durant les retallades.

Descarrega’t el PDF: 2019 INCREMENTS RETRIBUTIUS