DRETS LABORALS! Companys i Companyes, DRETS LABORALS! Us necessitem.

Ja n’hi ha prou de diferències i desprestigis, JA N’HI HA PROU!

Mossos d’Esquadra som la policia de la Generalitat de Catalunya. Una policia que ha més que demostrat la seva vàlua i implicació tot i la gran escassetat de mitjans i recursos de tot tipus de què disposem.

Uns companys/es que han renunciat a qüestions personals i han complert amb el seu deure laboral en les múltiples ocasions que hi han estat requerits. CRONOS, MINERVA, AGORA, … Dit d’una altra manera més clara per a què tothom ho entengui, atemptats, referèndum, vagues, procés, etc., i la cosa segueix, i segueix!

Una policia que en massa vegades ha estat objecte de crítiques des de molts àmbits i sense la més mínima defensa per part dels representants màxims.

Una policia amb massa anys de pèrdues de drets i de no aplicacions de millores laborals, acords pactats i així, un llarg etcètera.

Des del departament d’Interior, des de la DGP, des de la SGRH, … RES de RES,

Cap gest! cap voluntat! Tot igual! Segons “ells” aquests òrgans politico-jeràrquics  Moss@s som diferents. I sí!, segons “ells” som diferents, per A PITJOR!

Aquest 29 de Gener de 2019, la Secretaria d’Administració i Funció Pública dictava la Instrucció 1/2019, on s’estableixen unes determinades millores en qüestions de justificació d’absències per motius de salut i assistència a consulta mèdica del personal al servei de l’Administració de la Generalitat. Als companys/es de la Funció Pública, beneficiats per aquesta millora, ENHORABONA!

La sorpresa és que ara per ara, als qui treballem al cos de mossos d’esquadra aquestes millores no ens seran d’aplicació.

Altre descrèdit cap al col·lectiu! I en van uns quants no! En van MASSA!

Un Conseller d’interior, el Sr. Buch, que directament exposa, i la manera com ho diu en mitjans televisius, que d’equiparació amb bombers res de res.

Un últim Consell de Policia tancat en banda amb cap mena de voluntat d’arribar a consensos.

Uns òrgans que a les primeres de canvi consideren la NO aplicació de millores en drets laborals en massa ocasions, tot esmentant la nostra especificitat funcionarial i emparant-se amb que disposem d’un òrgan de negociació com és el Consell de Policia.

Uns governants, que amb moss@s, juguen amb la situació actual de Catalunya, essent perfectament coneixedors que aquesta situació de sentiments personals de cada agent, ens dificulta l’assoliment d’unions, forces i consensos màxims que voldríem els representants laborals entre tothom qui formem el col·lectiu.

A tothom qui som Moss@s d’esquadra, si us plau, utilitzem el cap, no el cor.

  • La nostra realitat,…        
  • Massa anys d’incompliments d’acords.
  • Massa períodes de pèrdues de drets laborals i de poders adquisitius.
  • Massa temps de no donar-nos la importància que es mereix un cos policial com el nostre.
  • Massa anys del mateix!

Ja n’hi ha prou de discriminació negativa cap a @mossos, Ja n’hi ha prou!

Des d’aquest sindicat no pararem de lluitar amb tots els mitjans possibles que tinguem a l’abast per a intentar revertir aquesta dinàmica negativa que portem des de tants anys al cos de mossos d’esquadra.

Esperem i desitgem que tu, company/companya, t’hi sumis i ens ajudis a fer-ho!

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: Drets Laborals??… DRETS LABORALS??… MOSS@S SOM DIFERENTS A PITJOR