Company/Companya, NO HO PERMETIS !!!

No siguis partícip de què torni a passar el mateix de sempre. Lluita pel Canvi!

Passats 2 anys i quasi 4 mesos de la impugnació d’unes últimes eleccions sindicals realitzades en un context d’irregularitats, Moss@s d’Esquadra tornem a tenir la responsabilitat d’escollir la nostra representació dels/de les treballadors/res  al CONSELL DE LA POLICIA.

L’administració vol guanyar !!!!

Curiosament amb tot el temps que portem d’impugnació, recursos, etc., és ara quan tots els sindicats representatius estàvem portant accions conjuntes amb el moviment @mosSOS i el conflicte laboral CME estava candent ,que es proclamen la realització d’unes eleccions sindicals.

Unes eleccions que ja fa temps que s’haurien d’haver realitzat i “casualment” es produiran ara quan una gran part de companys/es del col·lectiu, estaven pressionant.

Una pressió que havia aconseguit que tots els sindicats haguéssim agrupat esforços i junt amb el moviment mosSOS, estiguéssim realitzant tot un seguit d’accions per intentar assolir la recuperació d’uns drets i retribucions perdudes i que ens pertoquen de ple dret.

D’aquí que diem que l’Administració vol guanyar!  Vol guanyar perquè vol que aquesta unió,  especialment dels qui formem part de l’escala bàsica, es dilueixi. La proclamació d’unes eleccions sindicals, en són una bona opció “ divide y venceràs”.

Des de l’SME, NO HO PERMETREM! Farem el possible per aglutinar i sumar esforços!

Els qui siguin els futurs representants dels treballadors, seran escollits molt possiblement d’entre una diversitat d’opcions diferenciades i d’on no hem de perdre del pensament que la lluita és laboral, única i exclusivament per qüestions de drets, retribucions i similars.

Realment creus que el sindicat majoritari de tots aquests anys, ha lluitat prou per a tu?
Permetràs que els representants dels treballadors siguin els de sempre?
Pèrdues de drets, Pèrdues de retribucions, Incompliment d’acords,… Amb els de sempre, l’Administració és qui guanya! Pensa, Reflexiona i Participa!

EL TEU VOT COMPTA! ARA, TU DECIDEIXES! DIGUES LA TEVA! JA TOCA CANVIAR!

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: L’ADMINISTRACIÓ VOL GUANYAR! ELECCIONS SINDICALS 11 DE MARÇ DE 2019 (I)