El passat mes de desembre adreçàvem petició a la SGRH per tal que des d’aquest departament, es considerés oportú i s’acceptés el fet de poder allargar el termini de gaudiment d’assumptes personals en els mossos d’esquadra.

A la petició presentada es feia una àmplia menció a la diversificació de fets que havien comportat que un nombre força elevat d’efectius encara disposessin d’un significatiu nombre d’hores d’assumptes personals pendents de realitzar. Vers aquestes hores es demanava allargar el termini del seu gaudiment, evitant així que atenent a l’establert per normativa, aquestes es perdessin.

“El període de gaudiment del permís per assumptes personals és el comprés en l’any policial i que la data límit per al gaudiment d’aquests permisos generats l’exercici 2018- 2019 és el dia 31 de gener de 2019, a tots els efectes. Que no es podran gaudir després de l’inici del nou any policial, que tindrà lloc el dia 1 de febrer de 2019.”

Està clar, que com ja mencionàvem en l’esmentada petició, en cap cas la mancança d’efectius i les mal anomenades necessitats de servei, son culpa dels agents.

A dia d’avui 14 de gener de 2019, tot i diverses gestions efectuades al respecte en el decurs d’aquestes setmanes i últims dies, encara no tenim constatació de cap mena de resposta a la petició efectuada per aquest sindicat.

Essent un dels diversos punts que SME hem traslladat en aquest proper Consell de policia del dijous 17 de Gener, esperem que sigui en el sí de l’esmentat Consell que com a màxima data puguem tenir resposta definitiva a aquest afer. Anem tard SGRH! Massa tard!

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: SGRH: AP. LA RESPOSTA PER A QUAN? PETICIÓ D’ALLARGAR EL TERMINI DE GAUDIMENT D’ASSUMPTES PERSONALS