Per tothom es coneguda la falta d’equipament i material al CME. 

Aquesta mancança, no sols succeeix a totes les especialitats del cos.

La plantilla amb més gruix i més exposada, la que es troba al carrer atenent els múltiples incidents que s’originen a tot el territori i que sempre és la més oblidada per part dels nostres dirigents, les unitats de seguretat ciutadana, és la que en surt més mal parada.

Els agents de seguretat ciutadana portem una uniformitat amb un  disseny i materials de gairebé 40 anys, essent l’únic cos policial europeu amb unes peces de roba caduca, desfasada, obsoleta i gens operativa per a les tasques que ha de realitzar una policia moderna.

Una uniformitat que, a part de ser perillosa per al treballador, no protegeix del fred i en molts casos la reposició es més un acte d’almoina que una prioritat per a l’administració.

Els companys d’ARRO, tampoc surten ben parats, doncs l’equipament tipus jaqueta o els guants anti-tall per a ells també es demoren. El mateix succeeix amb alguns dels equipaments dels efectius de trànsit.

Les granotes de BRIMO també caldria fer-hi una nova remesa, doncs les cremalleres i tractaments ignífugs no són gens efectius amb tantes rentades i una àrea que se li exigeix tant, ha de tenir material òptim.

Que dir dels vals de roba? una actualització del seu preu i canvi de criteris en la seva adjudicació, doncs ja som coneguts com els “macson d’esquadra”.

Per a quan les fundes d’armilla per als efectius no uniformats?

Demanem una aposta per part de la DGP en l’entrega, com a part de la dotació bàsica, del torniquet sanitari tàctic per a tot el CME, així com una dotació dels esprais balístics de pebre tant per a les unitats ja autoritzades com per a la resta d’efectius policials. Trobem incomprensible que les USC no el pugui portar de dotació!

No ens oblidem del grup regional de motos, astmet, 200, fures… policies amb funcions especials i que no disposen de “pinganillos” intercomunicadors, ja podríem passar directament del cable al bluetooth.

Esperem i desitgem que la comissaria general tècnica prengui nota i que els moss@s puguem deixar de fer compres personals de material per a poder treballar de forma mínimament operativa.

De la renovació del parc mòbil, vehicles sense climatització i avaries perennes, seguirem exigint les noves flotes de renting i propietat –vehicles automàtics, no logotipats amb més cv, motos del Grup Regional de Motos amb ABS- i tot, amb partides pressupostàries suficients, no com ara que hi ha regions on porten més de dos mesos sense netejar els vehicles. Tot plegat, PATÈTIC!

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: EQUIPAMENT PEL CME JA!!!