El proper 11 de març, els membres del Cos de Mossos d’Esquadra tornarem a decidir quina opció sindical volem que sigui la que encapçali la defensa del nostres drets, condicions laborals i que haurà de lluitar per aconseguir les millores inexistents en aquest últims vuit anys.

Els tres sindicats que en formem part (ens hagués agradat ser més) tenim molt clar que només serà possible avançar des de la unitat i anant a una. Per aquest motiu, ja a les anteriors eleccions vàrem apostar pel que el col·lectiu reclama cada cop més amb tota la raó i coherència del món: UNITAT SINDICAL.

Una de les queixes sindicals que més ens transmeteu des de fa anys és que dins el Cos de Mossos hi ha massa sindicats. Tots sabem de la irrupció de noves organitzacions sindicals que encara ampliaran més les opcions, fragmentant el mapa sindical lluny del que una part molt important del col·lectiu reclama.

Oferim la possibilitat a tots aquells companys que reclamen unitat, la unió de tres sindicats que sumaran esforços i feina en la mateixa direcció amb un objectiu molt clar: l’Administració. Aquesta opció es va quedar a poc més de cent vots d’aconseguir liderar l’escala bàsica, la més perjudicada en els vuit anys de retallades.

Esperem que aquesta línia d’unió sigui valorada per la gran majoria del col·lectiu i faci possible un canvi. EL CME NECESSITA SUMAR NO DIVIDIR.

Si dividim, qui tornarà a guanyar és l’Administració. Per això, avui hem presentat davant la Mesa Electoral Coordinadora la coalició electoral.

CATALUNYA, 1 de Febrer de 2019

Descarrega’t el PDF: PER QUÈ ANEM EN TRISINDICAL