Els sindicats sotasignats, els quals representen la majoria de la escala bàsica del CME, us volem explicar:

1. S’estan repetint les eleccions sindicals del 2015 per obligació de compliment de sentència ferma que acredita que en l’anterior procediment electoral el Sindicat SAP va cometre irregularitats en el compliment de les regles de joc que no van ser corregides per la Direcció General de la Policia.

2. Com és sabut per tothom, el sindicat que va “guanyar” les eleccions ho va fer gràcies al vot per correu, recollit de manera gens transparent pels seus delegats/des… els quals surten cada 4 anys i tornen a “amagar-se”…

3. El vot, segons el nostre decret, ha de ser “personal, directe i secret”, per tant, permetre que sigui una altra persona la que faci el teu vot és un frau electoral, i això és el que volem evitar en la tramitació d’aquest tipus de vot majoritàriament recollit pel SAP-FEPOL. Recorda: Els delegats NO PODEN VOTAR PER TU!!!

4. Els 4 sindicats demanem que els mossos facin un exercici de reflexió i pensin en els darrers acords que ha signat el SAP i la resta del Club FEPOL amb la DGP. I sobretot, quin és el sindicat que sempre va de la mà de la “casa”.

Us demanem que aneu a votar de manera presencial el dia 11 de març de 2019, i si algun delegat del SAP us ha “perseguit” pels passadissos/despatxos/vestidors de les comissaries i vosaltres li heu donat el vot per correu, ara teniu la gran oportunitat de votar de manera presencial i anul·lar el vot per correu.

5. Hem reclamat a la MEC que doni facilitats a tots els efectius que estiguin de torn per poder exercir el seu dret a vot el dia 11 de març, que finalment ha decidit: tothom que estigui treballant, disposarà, durant el servei, de 2 hores per anar a votar presencialment (de les 06:00 fins les 23:00h)

6. És trist que “algunes” organitzacions sindicals formades per policies tinguin tant poc respecte pel compliment de la més estricta legalitat, i que no respectin la normativa vigent en les eleccions al Consell de la Policia.

7. Hem reclamat que s’anul·lin i es destrueixin TOTS els vots per correu que s’hagin obtingut abans de la constitució de la MEC: un total de 996 vots.

8. Hem demanat a la MEC que destrueixi TOTS els vots fets per correu d’aquells efectius que es trobin treballant el dia de les eleccions sindicals, ja que no té cap sentit el seu vot per correu, quan ho poden fer de manera presencial… essent el vot més transparent, personal i democràtic que pot existir.

EL VOT HA DE SER PERSONAL, DIRECTE I SECRET, EL DIA 11 DE MARÇ VOTA DE MANERA PRESENCIAL !!

Descarrega’t el PDF: RECLAMACIÓ VOT PRESENCIAL