El 27 de gener de 2017, l’antiga direcció del SME va donar per finalitzada la relació entre els tres sindicats que conformaven la Trisindical al·legant certes discrepàncies hagudes en aquell moment.

Des d’octubre de 2018, fa pocs mesos, el sindicat SME disposa d’un nou equip de treball, amb una renovada direcció. Un equip amb una aposta ferma d’unir forces entre sindicats per recuperar una unió que de sempre afavoreix assolir objectius en l’àmbit dels drets laborals.

És per aquest motiu que l’ SME en aquesta nova etapa, amb aquest nou equip i nova direcció, apostem per recuperar allò que mai s’hauria d’haver perdut. La unió!

Una unió que és possible deixant al marge algunes de les possibles desavinences que puguin existir, tot buscant un bé comú que no es d’altre que poder lluitar de manera més forta i constant contra l’Administració a la recerca d’uns objectius.

Per tot plegat, SME, ens unim de nou als sindicats SPC i CAT per un futur ple d’èxits i en el que ens marcarem reptes ben ambiciosos pel cos de moss@s d’esquadra.

Per què fa massa anys que no avancem en matèria de drets laborals i retribucions. Doncs justament per això!! I per moltes més qüestions!!… per avançar!!.

Apostem per unir forces i així ser encara més forts enfront l’Administració.

SME EN DEFENSA dels MOSS@S

Descarrega’t el PDF: UNIM FORCES: TRISINDICAL
Descarrega’t el PDF: 1ER COMUNICAT ANUNCI TRISINDICAL