Com bé sabeu, aquest dilluns 11 de març de 2019 s’han celebrat les eleccions sindicals del cos de mossos d’esquadra.

Aquestes eleccions són la repetició de les eleccions del 2015, ja que un jutge va decretar que la promoció feta per SAP-FEPOL , a les eleccions de 2015 era il·legal i que s’havia de repetir tot el procés.

Doncs bé!! Repetició d’eleccions i repetició d’irregularitats amb el mateix actor SAP- FEPOL com a presumpte protagonista d’aquestes irregularitats.

La qüestió , és que el dia 11 de març, s’han dut a terme les votacions presencials, que aquestes no tenen cap dubte de ser transparents i el resultat de les mateixes en la escala bàsica, ens dóna a la Trisindical com la segona candidatura més votada, a molts poquets vots de diferència ,concretament ens hem quedat només a 104 vots del Sindicat més votat.

Curiosament, en aquesta votació presencial que insistim, és la que garanteix transparència i legalitat, el SAP-FEPOL ha quedat per darrere de tota la resta de sindicats representatius. Tots els sindicats, SPC, SME, CAT, USPAC hem quedat per davant del SAP-FEPOL que ha estat el sindicat actualment representatiu menys votat del cos de mossos d’esquadra.

Pel que fa a la votació del vot per correu, aquella que sempre ofereix dubtes sobre la transparència i la legalitat, hem de dir que s’ha deixat apartat i en espera del que digui un jutge per presumptes irregularitats del SAP-FEPOL.

Queda demostrat doncs que qui comet presumptes irregularitats, són sempre els mateixos i que a més, són el sindicat menys votat del cos de mossos d’esquadra excepte quan s’inclou en les votacions, el més que dubtós vot per correu que els ajuda a maquillar els resultats i sempre fa que siguin majoritaris.

Així que tinguem més informació judicial sobre l’escrutini del vot per correu ja us informarem.

Mil gràcies a tots i totes qui ens heu donat la vostra confiança a les urnes i que heu aconseguit que siguem la segona força sindical més votada a molt poquets vots de la primera.

Descarrega’t el PDF: EN LES PRESENCIALS ÉS ON ES VEU EN QUI CONFIA EL COL·LECTIU