En data 28 d’abril de 2019, es celebraran les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats.

A molts agents se’ls ha planificat treball el diumenge 28 d’abril de 2019 tot i que a priori NO el tinguessin planificat com a dia de feina en el seu quadrant.

A tots aquells qui la setmana següent a aquell diumenge, tenen torn de matí o torn de nit, acabarien treballant 8 dies seguits cosa que vulneraria el Decret de jornada i horari que regula que només es poden treballar màxim 7 dies seguits.

Amb aquesta excusa, l’Administració agafa un dia treball de la setmana de matins o nits i el passa a festa per evitar que es treballin més de 7 dies seguits. Però aquesta maniobra, no deixa de ser una manera encoberta de canviar un dia de treball passant-lo a festa perquè d’aquesta manera puguis venir a treballar un altre dia a canvi. I això només es pot fer en aquells casos en què el romanent ja està esgotat, cosa que no passa en molts dels casos que hem consultat.

És per aquest motiu que la CME 3SINDICAL hem registrat escrit on demanem revisar d’ofici les situacions individuals que siguin contràries a dret i procedir a restituir-les al seu estat inicial. També demanem que es depurin responsabilitats pels casos que no s’actuï conseqüentment al que disposa la normativa.

SI TENIM PROBLEMES DE MANCA D’EFECTIUS LA CULPA NO ÉS DEL MOSS@!!

CATALUNYA, 15 D’ABRIL DE 2019

Descarrega’t el PDF: ELECCIONS 28 D’ABRIL: QUE NO ENS ENGANYIN
Descarrega’t el PDF: ESCRIT DIUMENGE 28 D’ABRIL, ELECCIONS GENERALS