El passat 21 de març l’Administració va desconvocar la reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral prevista pel dia 29 de març, l’excusa que van plasmar al mail era “per la situació provocada per les eleccions sindicals al CME del dia 11 de març i la seva judicialització”.

Aprofiten una situació provocada per la seva inacció i complicitat (recordem que les denúncies penals i administratives relacionades amb les eleccions sindicals s’han basat en les múltiples irregularitats administratives i les presumptes infraccions penals realitzades en la gestió del vot per correu, on els clars protagonistes han estat delegats del SAP i membres de l’Administració) per excusar la desconvocatòria de les reunions que han de tractar aspectes tant importants com són la nostra seguretat i salut.

El col·lectiu segueix en precari: manca de personal, preu de l’hora extra per sota de l’hora ordinària, sou per sota del de bombers, inestabilitat horària, envelliment del personal sense que s’aprovi la jubilació anticipada, manca de material, de vehicles, de formació… i tenim la constatació que els nostres responsables polítics no estan fent res per millorar la nostra situació, fins i tot sospitem que al Conseller li convé més mantenir-nos en precari, no el veiem donar ni un pas per millorar la seguretat de tots, ni la dels policies, ni la dels ciutadans!!!

Per tots aquests motius, hem demanat que en un termini no superior a 15 dies l’Administració ens citi per reprendre allò que no hauria d’haver aturat mai: les reunions sobre un tema tant cabdal com la Seguretat i la Salut del Cos de Mossos d’Esquadra.

ELS TEMES DE SEGURETAT I SALUT LABORAL NO ES PODEN IGNORAR!!!

Descarrega’t el PDF: EXCUSES ABSURDES DE L’ADMINISTRACIÓ