Aquest passat 17 de desembre de 2018, en seu del Consell de la Policia, el Secretari general d’Interior, Sr. Brauli Duart, va afirmar que la proposta que es va presentar el 17 de setembre de 2018 pel conjunt de tots els sindicats, s’havia anat treballant i que en tres mesos gran part dels punts s’havien resolt o estaven vies de resolució. Així mateix, va afegir que en la reunió que es va mantenir uns dies abans d’aquell Consell de la Policia, els sindicats van incorporar una nova reivindicació, respecte la qual l’Administració va proposar una línia de treball en la que es va treballar, però que necessitava de l’aprovació dels departaments d’Economia i Funció Pública. Va concloure en què, al seu entendre, la situació no era de conflicte col·lectiu, sinó de negociació, ja que era evident, sempre segons ell, que existia la voluntat de solucionar els problemes plantejats.

Estem a principis d’abril, ja han passat tres mesos des d’aquell Consell de la Policia i una cosa la tenim clara: els representants de l’Administració ens estan enganyant!! No solament no s’ha donat solució a gairebé cap dels punts que demanàvem i que, només sota la percepció del Sr. Duart, s’han solucionat, sinó que a més, ni la Direcció General de la Policia per una banda, ni els departaments d’Economia i Funció Pública s’estan mirant res del que demanàvem.

Ens van mentir i ens segueixen mentint!! El Sr. Duart deia que la situació no era de conflicte col·lectiu, sinó de negociació. Cal dir-li al Sr. Duart que té raó, ara la situació ja no és de conflicte col·lectiu. Directament estant demanant a crits al col·lectiu la confrontació laboral.

La TRISINDICAL hem entrat un escrit a registre on donem 15 dies a l’Administració per tal que ens convoqui a reunió i ens diguin en quin punt estem d’allà on ho vam deixar. En virtut del que ens diguin, actuarem en conseqüència!!

JA ESTÀ BÉ DE QUE ENS PRENGUIN EN PÈL!!!

Descarrega’t el PDF: NEGOCIACIÓ REAL I EFECTIVA