Ahir dimecres 24 d’abril vàrem dur a terme la reunió periòdica entre sindicats i representants de la RPTE. Us exposem els temes tractats:

– Proteccions a balança, temps que durarà i què farem amb les vacances?. Possibilitat de realitzar una roda amb tots els policies de l’ABP.

Som els que som, les directrius dels serveis que han d’intervenir les dona la prefectura, que és la que diu els serveis que participaran en els dispositius. A la resta d’àrees se’ls apel·la al companyerisme per efectuar relleus.

– Complimentació del llibre de visites, ens fan arribar que no es complimenta adequadament. Acompanyants, introducció i atès, no seria millor posar visita instal·lacions.

Es realitzarà un comunicat intern adreçat a les APB’s de la regió per establir criteris homogenis, no es dona atès a un denunciant fins que aquest no entra a OAC.

– Protecció de dades, se sol·licita la possibilitat de què surtin només els tips als quadrants que hi ha exposats als brífings, aquestes sales són lloc de reunió de diferents visites no policials.

També es realitzarà comunicat per homogeneïtzar actuacions a nivell de regió, als llocs on tinguin accés visites només constaran els tip’s.

– Publicació de les hores extra i transparència a l’hora d’adjudicar-les.

Es publicarà als brífings quan surtin hores i els fulls per apuntar-se estaran a l’oficina de suport. A partir del mes de maig, ja no hi hauran hores POEA per a la regió.

Si algú pensa que hi ha hagut males praxis en l’adjudicació de les hores extra que ho comuniqui, s’auditarà.

– Mínims d’efectius per poder gaudir d’APs.

No n’hi ha, nosaltres depenem dels serveis o dispositius, exemple: si fa falta 1 a porta 1 a custodia i 2 per fer un patrulla, el mínim seran 4.

REUNIÓ SINDICAL RPTE

24/04/2019

– Guàrdies presencials UI, o treure-les o rebaixar-les a 6 hores.

Hi ha un grup de treball de la CSUCOT treballant en aquests temes, quan surti alguna cosa ens ho faran saber.

– “Pernera” per als caps de torn. Porten molt pes al cinturó i no entren al vehicle, a més que els vehicles es fan malbé.

No pertoca a la regió, es farà petició a l’administració per part del sindicat

– Jaquetes noves per a poder portar els crancs, càmeres i emissores.

Arribaran entre setembre i octubre.

– Cascos ordre públic, reparació per part de manteniment.

Només s’han canviat viseres.

Novetats:

A finals d’any arribaran els vehicles de trànsit i a primers de 2020 per a la resta d’unitats, seran vehicles més alts i algun 4×4.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ SINDICAL RPTE 24 D’ABRIL 2019