Segons un estudi liderat per la Universitat de Granada (UGR), en el que participen investigadors de l’Institut d’Investigació Biosanitaria de Granada (ibs.GRANADA), l’Hospital Universitari San Cecilio de Granada; la Université Paris Descartes i l’Hospital Necker Enfants Malades de París (Francia) i la National School of Public Health de Río de Janeiro (Brasil), les denúncies que estan compostes per tinta que s’esborra amb el pas del temps, estan elaborades amb l’anomenat ‘paper tèrmic’.

Aquestes denúncies compostes per tinta que s’esborra, contenen Bisfenol A (BPA). Aquest component, és un disruptor endocrí que altera l’equilibri hormonal en les persones exposades al mateix. Entre els efectes nocius per la salut, el Bisfenol A condueix a malalties de caràcter hormonal com poden ser malformacions genitourinàries, infertilitat, obesitat i càncer en òrgans dependents de les hormones, com el càncer de mama.

Per aquest motiu des del sindicat SME hem registrat petició a l’Administració per a què en la major celeritat possible es canviï aquest tipus de paper per evitar possibles mals majors derivats de l’ús del mateix.

SME EN DEFENSA de MOSS@S SEMPRE MOSSOS D’ESQUADRA

Descarrega’t el PDF: DENÚNCIES TÒXIQUES