Aquest dijous 16 de maig de 2019, la 3SINDICAL ens hem querellat contra el conseller d’interior pels presumptes delictes de prevaricació i contra els drets dels treballadors.

La normativa del Consell de la Policia obliga a convocar reunió amb els sindicats cada dos mesos (des del 17 de gener que no es convoca) i està vulnerant el fet de negar la condició de Consellers del propi consell a aquells que en van sortir nomenats de les eleccions sindicals de 2015, ignorant pensem que voluntàriament el que queda reflectit al art 6 del decret que regula el Consell de Policia. Tot plegat és una maniobra del Conseller Buch per negar- nos el dret a la negociació.

Qualsevol Conseller que sàpiga actuar amb normalitat, ja hauria actuat davant totes les mobilitzacions i accions que ens els darrers mesos s’han estat duent a terme per la part social.

Però en el cas del Conseller Buch, lluny d’actuar amb normalitat i aplicant el sentit comú, en tot moment ha ningunejat i s’ha rigut de tots els sindicats del CME.

Per acabar de rematar, abans d’ahir dimarts va enviar una carta als secretaris generals dels sindicats que deixava llegir entre línies que ell no mouria un dit mentre no li ho digués un jutge.

Doncs bé, li hem fet cas al que ens deia en aquella carta i el que fem amb aquesta querella és demanar al jutge que li digui al Conseller Buch que es posi a treballar d’una vegada.

SR. BUCH, CONVOQUI JA EL CONSELL DE LA POLICIA!!

Descarrega’t el PDF: LA 3SINDICAL ENS HEM QUERELLAT CONTRA EL CONSELLER D’INTERIOR