Anys sense promocions, sense moviments interns, sense recursos, sense material adient, perdent drets i retribucions, i un llarg etcètera de sense massa coses.

Anys i anys d’un departament d’Interior, una DGP, una SGRH… enquistats en no escoltar, en no fer, en no voler veure la problemàtica existent al cos de mossos d’esquadra. Anys i anys de polítics, alts càrrecs i afins sense fer res pel futur de mossos.

A tots ells i elles, siguin del color polític que siguin o hagin sigut, dir-los que el seu no fer, no escoltar, no assumir, i no respectar a un cos policial que ho ha donat tot i més amb les greus mancances patides, ja té les seves conseqüències. Centenars i centenars de moss@s opositant a les diverses convocatòries d’accés a les policies locals/guàrdia urbana. Un fet del qual l’administració en té constància i no diu res al respecte.

Tot plegat, una veritable vergonya!

Companys/es, des d’aquest sindicat desitjar-vos ànims i molta sort en els diferents processos i nou camí que voleu agafar. Us entenem plenament. Aprofitar també per felicitar a les diverses Administracions locals, que tindran la fortuna de poder disposar entre els seus nous membres policials, amb aquests companys/es moss@s. Uns efectius que opositen amb moltes ganes, amb amplis coneixements, una clara experiència professional, i amb els quals es podrà contar des del primer minut. Tot un privilegi per a qualsevol administració.

Governants, deixin ja la imatge i el màrqueting “de cara a la galeria” i cuidin els seus treballadors/res moss@s d’una vegada!

SME en defensa de Moss@s

Descarrega’t el PDF: MARXEM A LA URBANA