El passat 18 de febrer SME  vàrem realitzar la primera reivindicació/denúncia escrita davant el Conseller d’Interior sobre aquest dispositiu de degradació del cos de Mossos d’Esquadra.

SME, a diferència d’altres sindicats, no demanàvem hores extres, aquesta no és la solució. La solució radica en una minora inicial d’aquests efectius fins arribar a la finalització total del dispositiu TOGA.

La nostra demanda era ESTABLIMENT DE CANVIS EN EL DISPOSITIU TOGA. ALLIBERAR EL MÀXIM NOMBRE DE MOSSOS D’AQUEST  DISPOSITIU, I  EMPLAÇAR  AL PROPI  DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA PER A QUÈ S’IMPLIQUI EN L’ASSUMPTE.

Afortunadament, passats 3 mesos d’aquest fatídic dispositiu per a moss@s, tot indica que es preveu de moment l’alliberament d’un nombre d’hores d’aquest servei, reduint per tant, el nombre de mossos que hagin d’estar únicament vigilant seus judicials.

President del TSJC, Sr. Jesús Mª Barrientos, no li donarem les gràcies per haver ordenat en el seu dia aquest dispositiu TOGA, ans al contrari. Li donarem les Gràcies per poder “rebajar la intensidad de la vigilancia policial presencial en las oficinas judiciales” amb l’objectiu de buscar “una major optimización de los recursos públicos”.Gràcies per deixar-nos estar com a servidors públics, al servei de tots els ciutadans!

No n’hi ha prou! Seguirem fent accions per a que el TOGA desaparegui!

No sols nosaltres estarem agraïts, de ben segur la gran majoria de la societat, també estarà orgullosa de poder comptar amb més efectius de moss@s patrullant pel carrers.

TOGA és increment delinqüencial de tot tipus, és augment de sinistralitat a les carreteres…

TOGA és, no la percepció de no visualitzar mossos a la via pública. TOGA és, que realment no hi ha efectius policials al carrer per a fer front a les necessitats del ciutadà.

És seguir desgastant a les unitats de seguretat ciutadana imposant-los nous esforços.

És vulneració de drets dels treballadors moss@s ignorant prescripcions mèdiques.

És denegacions de permisos especialment en caps de setmana i torns de nit.

Unes pintades i abocaments de fems són condemnables, SI.

Fer servir patrulles fent serveis de vigilància als jutjats per les pintades i abocaments en detriment d’altres tasques preventives de servei al ciutadà, és si més no, qüestionable.

TSJC, Govern, Conselleries Interior i Justícia, i polítics tots! Si us plau, pel bé d’una policia al servei del ciutadà, PROU TOGA!

Descarrega’t el PDF: TOGA!… Gràcies! Seguirem lluitant!