Avui estàvem convocats al Consell de la Policia, querella inclosa de la 3Sindical per la no convocatòria, per tal de des bloquejar la greu situació existent al Cos de Mossos d’Esquadra.

Només arribar ja hem vist el tarannà provocador: els assessors havien de seure en cadires darrera donat que ens han donat instruccions que no podíem estar a la taula. Evidentment no hem fet ni cas a les ordres rebudes i els assessors de la 3Sindical ens hem assegut com fins ara porten fent tots els assessors a la taula, hem instat un cop començat el Consell a la resta d’assessors de les organitzacions sindicals restants a fer el mateix, cosa que han fet.

A l’iniciar el Consell, el Conseller amb la seva arenga prèvia ja ha deixat clar que VOLEN ARRIBAR A ACORDS PERÒ QUE ELS ÉS IMPOSSIBLE PER LA SITUACIÓ ANOMALA QUE GENERA LA RESOLUCIÓ JUDICIAL QUE IMPEDEIX FINALITZAR EL PROCÉS ELECTORAL SIGNAR RES.

DES DE LA 3 SINDICAL ELS HEM DEIXAT MOLT CLAR QUE AQUESTA ARGUMENTACIÓ ÉS UNA EXCUSA MÉS DEL DEPARTAMENT PER SEGUIR SENSE MILLORAR LES CONDICIONS LABORALS AL COS. Aquesta situació “anòmala” que no ho és tant, ja s’havia produït abans, i el fet de no resoldre’s un procediment judicial per una altre denuncia interposada en anteriors procediments electorals. NO VA SER IMPEDIMENT PER NEGOCIAR I FINS I TOT SIGNAR ACORDS SENSE QUE EL PROCEDIMENT JUDICIAL HAGUÉS FINALITZAT. El Reglament del Consell de la Policia ho preveu i així li hem tornat a recordar.

NO HO FAN PERQUÈ NO VOLEN, PUNT. PER TANT ESTEM DAVANT UNA ALTRA PRESSA DE PÈL, DEUEN PENSAR QUE SOM IDIOTES.

L’ACTITUD XULESCA I PREPOTENT DEL CONSELLER HA FET QUE ESCOLTESSIM DAVANT UNA RECOMANACIÓ DE LA 3SINDICAL SOBRE LA JUBILACIÓ ANTICIPADA A CME DE QUE ES REUNIS NO AMB EL NOU MINISTRE DE TREBALL SINÓ AMB QUI GESTIONA LA SEGURETAT SOCIAL (MES EFECTIU), QUE HAGUESSIM D’ESCOLTAR QUE ELL ES REUNIRIA “AMB LA PORTERA DEL NUÑEZ SI CAL”, això sí ha hagut de demanar bones formes en les nostres intervencions. Poder és que això de tenir afinitats laborals en etapes anteriors amb la respectable professió esmentada li ha fet dir el comentari.

NO ACCEPTAREM MÉS DEMORES AMB EXCUSES BARATES DE “MAL PAGADOR”, PER TANT LA 3SINDICAL NO RETIRARÀ LA QUERELLA CONTRA EL PITJOR CONSELLER DE LA HISTÒRIA DEL COS DE MOSSOS.

FINS QUE NO HI HAGI UNA NEGOCIACIÓ REAL I EFECTIVA ENLLOC DE CIRCS PER COBRIR EXPEDIENT EN UN CLAR INTENT DE CALMAR-NOS, NO HO FAREM. És més els nostres serveis jurídics han rebut instruccions de presentar més denuncies, que per motius obvis no explicarem.

No podem donar per vàlids arguments que només busquen demorar una greu situació que cal revertir de manera urgent.

Ens hagués encantat donar-vos altres noticies, però ha estat impossible per culpa de l’actual equip directiu del Departament. Dir-vos que no defallirem i donat que lo d’avui ha estat un cop més cobrir expedient per poder tenir l’excusa i poder explicar als mitjans que volen però no poden en una mentida més als ciutadans de Catalunya, no ens enganyen.

Si voleu saber el resum punt per punt dels temes tractats i “les seves elegants respostes” tipus estudiarem, valorarem etc etc. però res de res ho podeu fer al twitter de la 3Sindical: @3Sindical o bé en els resums via whatsapp que us hem fet arribar si esteu afiliats.

VOSTÉ MATEIX CONSELLER!!!

Descarrega’t el PDF: CONSELL DE LA POLICIA 20/06/19: VOSTÈ MATEIX CONSELLER!!!