Fa temps que denunciem les mancances que crea l’actual mètode de dotació de roba a les unitats amb servei de paisà. Però en el cas de les dones adscrites a aquestes unitats encara s’agreuja d’una forma més precària i/o penosa. Ja és conegut pels companys que realitzen els serveis de paisà que l’única possibilitat de restitució de la roba és adreçant-se a les botigues MACSON amb els preus exagerats per peces de roba en comparació a qualsevol altre botiga reduint així la quantitat de vestuari per agent.

En el cas de les dones destinades a aquest tipus d’unitats la situació és encara pitjor, ja que la varietat de roba per dona a la botiga MACSON és molt més limitada que pels homes i això redueix encara més la seva varietat d’elecció.

I només empitjora la situació que a més per adreçar-se a comprar les peces roba a la botiga, evitant tallatges inadequats per una elecció incorrecta via internet, les dones del cos es troben discriminades una vegada més. Les dones només poden optar a unes quantes botigues a tot Catalunya, ja que, no totes les botigues MACSON disposen de roba per a dones.

Demanem per tant que es canviï el mètode actual de reposició de vestuari de paisà per mitjà del val de roba a la botiga MACSON. Aportem com a opció alternativa l’abonament del val de roba directament a les nòmines dels mossos/es destinats/des a les unitats de paisà. Aquesta opció a més de ser la mesura més igualitària presenta com a avantatge la possibilitat de comprar la roba a la botiga més adient segons els servei de paisà que s’hagi de realitzar com per exemple: unitats d’investigació, informació o escortes.

Descarrega’t el PDF: DENUNCIEM LA DISCRIMINACIÓ PER RAÓ DE SEXE AMB ELS VALS MACSON