Com bé recordareu, ara fa uns dies, el 16 de maig, la TRISINDICAL ens vam querellar contra el conseller d’interior pels presumptes delictes de prevaricació i contra els drets dels treballadors.

La normativa del Consell de la Policia obliga a convocar reunió amb els sindicats cada dos mesos (des del 17 de gener que no es convoca) i està vulnerant el fet de negar la condició de Consellers del propi consell a aquells que en van sortir nomenats de les eleccions sindicals de 2015, ignorant pensem que voluntàriament el que queda reflectit al art 6 del decret que regula el Consell de Policia. Tot plegat és una maniobra del Conseller Buch per negar- nos el dret a la negociació.

Doncs bé, aquesta querella ha funcionat i ha fet desencallar la situació. Avui mateix el Conseller Buch ha convocat el Consell de la Policia per al pròxim dia 20 de juny.

El Conseller tenia raó…. Nomes si li deia un jutge faria cas i veient que li ha caigut la querella finalment ha decidit moure fitxa.

Ara estarem molt atents que en aquest consell de policia s’avanci en totes les demandes que tenim de millores laborals. Però de moment el primer pas ja està fet.

El Conseller ha hagut de cedir!!!

Descarrega’t el PDF: LA TRISINDICAL DESENCALLA AL CONSELLER I CONVOCA DATA PEL CONSELL DE LA POLICIA