La creació i expansió del CME des de la seva etapa moderna allà per l’any 1983 ha donat per molts encerts i alhora desencerts.

Es per això que de l’experiència acumulada, els nous efectius que s’incorporen al Cos han de tenir un traspàs de coneixement que faciliti el seu aprenentatge i resulti més productiu el temps emprat durant la seva vida professional en pro de l’Organització, la realització personal professional i el servei de qualitat ofert a la ciutadania.

Aquesta experiència acumulada és un valor de l’organització, però l’organització està formada per milers i milers de companys i companyes que porten des de la primera promoció adquirint saviesa i coneixements. És hora de poder recompensar aquesta experiència i per això des de la 3SINDICAL PROPOSEM QUE ELS AGENTS DESTINATS EN PRÀCTIQUES PUGUIN ESTAR AL COSTAT DE COMPANYS QUE VULGUIN TRANSMETRE’LS AQUESTS CONEIXEMENTS.

Aquest acompanyament s’ha fet durant anys sense un reconeixement econòmic o meritori, doncs es feia simplement pel fet de compartir vocació i hores junts com a companys. És hora que l’Administració posi de la seva part, GRATIFIQUI econòmicament aquest esforç i creï la figura de l’AGENT MENTOR.

Aquest agent MENTOR seria el seu instructor en la fase de pràctiques, una persona motivadora, resolutiva i que l’ajudi a tenir confiança i seguretat davant els reptes professionals que es pugui trobar en pràctiques, un referent amb qui poder compartir hores laborals i realitzar aquest traspàs de coneixements.

Conscients que l’Administració mai voldrà pagar res que no sigui imprescindible, ni tan sols 50€ bruts al mes per acompanyament i formació d’un agent durant el seu període de pràctiques, voldríem proposar un ítem que seria una puntuació quantificable en mèrits consistent en 0,25 punts per mes efectiu d’acompanyament fins a un màxim de 3 punts i una placa insígnia en reconeixement a la tasca desenvolupada per part de l’AGENT MENTOR.

Actualment al CME disposem d’agents especialistes i formadors que paguen de la seva pròpia butxaca, en el seu temps lliure, reservistes voluntaris, bombers voluntaris, etc. un aprenentatge que no tenim la resta, per tal d’innovar i aporten a l’organització coneixements de forma altruista –formadors GEI, TEDAX, BRIMO, ARRO, TIR, TRÀNSIT, DPC, CANINA, SUBSÒL, AQUÀTICA… és hora de donar un merescut reconeixement i que la base del CME, les unitats de seguretat ciutadana, també tinguin la seva especialitat i formadors.

Descarrega’t el PDF: AGENT MENTOR