El dimecres 3 de Juliol el Parlament va aprovar una PROPOSTA DE RESOLUCIÓ SOBRE LA CREACIÓ D’UN GRUP DE TREBALL PER ESTUDIAR L’EQUIPARACIÓ RETRIBUTIVA ENTRE EL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA I ALTRES COL·LECTIUS ESPECIALS DE LA GENERALITAT.

Vagi per endavant que qualsevol moviment que serveixi per desbloquejar la situació que l’actual Departament d’Interior manté al CME el valorem de manera positiva.

Dit això, ara cal crear un nou grup de treball per veure si paguen el que ja tenim signat des del 2008, el qual s’havia d’aplicar al 2011? EN TOT CAS EL QUE HAURIA DE FER L’ACTUAL GOVERN ES COMPLIR AMB ELS COMPROMISOS SIGNATS i si es crea un grup de treball que sigui per restablir millores que corregeixin els greuges comparatius que han augmentat des de la signatura de l’Acord del 2008 amb el Conseller Saura.

Lamentablement no és el primer cop que el Parlament insta al Govern amb resolucions Parlamentàries i fan cas omís, per tant confiança en què el que surti d’aquest grup de treball s’acabi aplicant pel Govern: CAP NI UNA.

Si sumen que estem al Juliol i que l’Agost és inhàbil, ens plantem a Setembre. Mentre es constitueix el grup, es quadren agendes i es comença a treballar i finalment s’arriba a les conclusions i se li passa al Govern la “recomanació”…, estem davant d’una estratègia més enfocada a guanyar temps i dilatar encara més l’aplicació de l’Acord signat (8 anys de retard, 2 des que va ser revertida la situació excepcional de retallades al 2017).

L’aposta de la 3SINDICAL va ser iniciar accions judicials, que en cap cas exclouen altres vies en tot cas les complementen, perquè el Govern faci efectiva l’aplicació de l’últim tram de l’acord que sota el nostre parer és d’obligat compliment: AIXÒ NO CAL NEGOCIAR-HO, S’HA DE PAGAR SÍ O SÍ. EN TOT CAS EL QUE S’HAURÀ DE TREBALLAR ÉS COM CORRETGIM L’AUGMENT DE LES DIFERÈNCIES EXISTENTS ENTRE COSSOS QUE HAN SEGUIT AUGMENTAT DE MANERA INJUSTA I MILLORES ABSOLUTAMENT NECESÀRIES PER TORNAR A POSAR EL CME ON ES MEREIX.

Finalment la nostra reclamació ha estat admesa a tràmit i ja hem rebut el decret del jutjat on s’assenyala per a judici en relació al tema de l’equiparació.

EL JUDICI SERÀ EL PROPER 29/10/2019 A LES 11:10H

AL JUTJAT CONTENCIÓS ADMINISTRATIU Nº 13 DE BARCELONA. ALLÀ ESTAREM LLUITANT PEL QUÈ ÉS NOSTRE, ESPEREM QUE FINALMENT UN JUTGE ELS OBLIGUI A PAGAR EL QUE JA HAURIEN D’HAVER SATISFET FA ANYS.

Descarrega’t el PDF: JUDICI PER LA MANCA APLICACIÓ DE L’ACORD DEL 2008: JA TENIM DATA!!!