Us fem un resum dels punts presentats:

TORTOSA. USC:
– Denegació massiva d’AP’s.
No s’aconsegueix mai l’aclariment del que es considera serveis mínims. Des de regió ens diuen que no existeixen i els caps i sots caps de tota la regió es basen amb aquest fet en les denegacions. No entenem perquè no arriba el missatge. Estem en total desacord i traslladem el malestar existent.

MORA d’EBRE. TRÀNSIT:
– Denegació sistemàtica d’AP’s per falta d’efectius.
La nostra queixa és que per a cobrir serveis si es mou als efectius, però per a poder gaudir dels seus dies d’AP’s, ho deneguen tot per manca d’aquests.
Ens manifesten que estan estudiant reforçar els escamots de Mora posant aquests agents dins els escamots de trànsit regional per així poder mantenir efectius i poder gestionar millor. Els sindicats estarem damunt d’aquesta incidència ja que passen els anys i ningú adopta solucions.

ARRO. TOGA:
Ens hem queixat en diverses ocasions, tan al cap, com als sots cap d’ARRO que la majoria de serveis Toga els fan dos equips que els toca cada vegada, que es revisen les rotacions.
Amb l’objectiu de reduir la càrrega de serveis TOGA als efectius, es demana que faci TOGA tota l’especialitat, incloent Formadors i Suport tal com fan en altres ARRO (argument comprovat). Ens manifesten que s’ho miraran però les queixes queden en excuses dins de l’Àrea.
Transcorreguts els dies després de la reunió, tot segueix igual. Els agents de dins de l’equip i ningú més fent toga, afectant sols a dos equips, i sense que s’hagi canviat rotacions i introduït nous agents al dispositiu.

URMA:
Com malauradament en tantes destinacions l’URMA pateix manca d’efectius. Hi ha serveis que van sols i en nivell 4 no és possible. Exposen que es mirarà el perquè i que si surten sols sigui en cotxe de paisà. Manifestem que ni així, que han de ser almenys dos com a mínim.

VEHICLES:
– Trànsit: Hi ha furgonetes en mal estat i amb més de 600000 km. Ens comunica administració, que fins al primer semestre de l’any 2020 no hi ha previsió de canvi.
– Gandesa: Problemes renting. Ens queixem que a Gandesa si s’ha de reparar un vehicle han de portar-lo a Tortosa al taller que marca el renting ,amb la pèrdua de patrulles i de temps que això provoca.
Administració ens manifesta que parlaran amb Barcelona per a què es facin gestions amb el renting sobre la possibilitat de que algun taller per la zona de Gandesa o Mora es pugui fer càrrec de les reparacions.
– Seat Leon ARRO:
Es sol·licita canviar el vehicle Seat Leon per la problemàtica a l’entrar i sortir del mateix. Sabent que a dia d’avui no es canviarà per un tot terreny tal i com es demanava, es fa petició que almenys sigui un Altea, ja que és més fàcil poder accedir i sortir del mateix.
Ens manifesten que s’ho miraran.

Per acabar, des de Regió ens manifesten l’agraïment a tots els companys pel seu treball realitzat en l’incendi de la Ribera i que aquest l’estan traslladant als efectius.
Des dels sindicats es manifesta que es podria mirar de felicitar als efectius com toca. També exposem que el tema intendència dins al cos falla en les situacions d’emergències d’aquests tipus i que d’una vegada per totes, s’hauria de tenir previst l’establiment d’una correcta distribució logística i altres entre els efectius que treballen al lloc, a l’igual que ho tenen previst els Bombers.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ DELS REPRESENTANTS SINDICALS AMB ELS CAPS DE LA REGIÓ POLICIAL TERRES DE L’EBRE. 31 DE JULIOL DE 2019