Properament es realitzarà el canvi del lloc de treball dels agents en pràctiques. Els/les agents que es trobin en aquesta situació, han de manifestar l’ordre de preferència respecte del total de destinacions en pràctiques que s’ofereixen (36 destinacions en total).

La sol·licitud d’aquesta nova destinació, caldrà fer-la a través de l’aplicació informàtica de la PGME, d’acord amb les instruccions adjuntes a aquest comunicat.

El termini per enregistrar l’ordre de preferència de les destinacions s’inicia avui dimecres 18 de setembre i finalitza el dia 25 de setembre de 2019 a les 23:59 hores.

IMPORTANT!

Si algun/a moss@ en pràctiques no enregistra l’ordre de preferència de les destinacions que s’ofereixen dins del termini establert, se li adjudicarà el lloc de treball en pràctiques que quedi vacant de l’assignació.

RECORDA que per qualsevol dubte o similar, no dubtis en contactar-nos sigui mitjançant els/les nostres delegats/des, o per qualsevol dels canals de comunicació que tenim establerts.

INDICACIONS PER SOL·LICITAR DESTINACIÓ

1. Entrar a la PGME amb el vostre usuari i la vostra contrasenya. Clicar a la casella Selecció i s’obriran una sèrie d’icones. Heu de seleccionar la que posa convocatòries.

2. Seleccioneu el menú Gestió Aspirants i el desplegable que apareixerà amb l’opció preferència per destí de Convocatòria. (Si el quadre de text Codi: apareix buit escriviu 046/17 i llavors apareixeran la descripció de la convocatòria i les 36 destinacions ofertes.)

3. Selecció de preferències de destinació en pràctiques

Per indicar la vostra preferència, heu de fer clic a sobre de la destinació en què vulgueu posar l’ordre i prémer enter. S’activarà la casella de la columna Ordre de Pref. Posteriorment escriviu en quin lloc trieu aquesta destinació (ordinal de l’1 al 36).
Per guardar la preferència i passar a la següent casella premeu enter.

Una vegada introduït l’ordre de preferència a totes les destinacions, clica el botó acceptar. En aquest moment les preferències quedaran enregistrades i s’enviaran telemàticament al Servei de Processos Selectius.

En el supòsit que assigneu el mateix ordre de preferència a dues destinacions o poseu un número més gran que el nombre total de destinacions (36). Davant aquesta situació, l’aplicació informàtica us avisarà amb un missatge d’aquesta incidència i l’haureu d’esmenar si voleu continuar amb el registre de preferències.

En el cas que deixeu una destinació sense número d’ordre de preferència del total de destinacions. L’aplicació informàtica us avisarà amb un missatge d’aquesta incidència i l’haureu d’esmenar si voleu continuar amb el registre de preferències.

MOLT IMPORTANT.
Obtenir Còpia de les preferències registrades

Podeu fer un clic a l’icona d’excel per obtenir una còpia del llistat de destinacions amb la preferència registrada.

Descarrega’t el PDF: AGENTS PRÀCTIQUES. SOL·LICITUD NOVA DESTINACIÓ. INDICACIONS.