PLA ECONÒMIC FINANCER PEF 2020-2024. Aprovat per Acord de Govern 01/08/2019, el qual assigna una partida econòmica d’uns 57 milions d’euros. Està previst realitzar entre altres la rehabilitació de l’edifici del carrer Bolívia, construcció noves comissaries a Mollerussa, Torredembarra, La Jonquera, etc…  

CLIMATITZACIÓ. Ens facilitaran document informatiu. Al 2017 es van substituir les de Sant Martí, Lleida, Vielha, Rubí i Sta. Coloma. Al 2018 l’Escala, ART Girona, Tremp, Mataró i Ripollet. Al 2019 fins a la data Berga, Mollet del Vallès, Cervera, Salou i Roses, està previst substituir abans de finalitzar l’any Blanes, Ciutat Vella, Granollers i Les Corts. Previst pel 2020 La Bisbal, St. Feliu de Guíxols, Arenys de Mar i St. Celoni.

ABP LA SEU D’URGELL. Expedient 17/2050. Es van adjudicar el 17/07/19 i consistiran en la reparació de la façana, canvi vidres, enllumenat, barreres entre altres.

DUTXES VESTIDOR ARRO GIRONA. La temperatura de l’aigua segueix essent elevada. S’ha reduït la temperatura de sortida del acumulador a 60ºC (el mínim per no tindre possibles brots de legionel·la). S’estan estudiant altres possibilitats.

GALERIA DE TIR GAVÀ. Es van modificar els conductes d’extracció d’aire i ara els conductes passen sobre el despatx dels instructors. L’elevat caudal d’aire provoca fortes vibracions que fan aixecar el fals sostre.

GARJOLES ABP ST. BOI DE LLOBREGAT. S’està procedint a la substitució dels barrots de ferro inferiors en mal estat per altres d’alumini.

TRASLLAT UNITAT INFORMACIÓ ISPC A MONTCADA I REIXAC. S’ha realitzat correctament i en els terminis previstos.

ABP EL VENDRELL. Les dutxes porten tancades des del mes de Juliol. Es requereix una vàlvula termostàtica específica que està demanada i pendent que el fabricant la subministri.

Climatització OAC; es va avariar un compressor, el qual es va portar a reparar i que encara no ha arribat. Posteriorment s’ha avariat l’altre compressor. S’ha tingut que comprar un de nou i l’altre avariat també es portarà a reparar.

TEMPERATURES VESTIDORS. Reconeixen que en alguns vestidors les condicions no són les adients. Consideren que aquests espais no s’han de climatitzar però que si han de complir unes condicions mínimes de temperatura i humitat. Normalment els problemes que es donen són per una deficient renovació d’aire.

Infraestructures reconeix problemes a Salou, Premià i Sants està en observació.  En altres dependències de la Metro Sud es vol instal·lar unes sondes per obtindré més mesures i detectar possibles anomalies.

GALERIA TIR SANTS. Es demana contracte manteniment de la galeria de tir, per poder saber quines tasques corresponen a manteniment de l’ABP i quines a l’empresa de manteniment que realitza quatre cada any, a excepció de la de la Seu d’Urgell que al ser exterior només es realitzen dues anuals.

Per qualsevol consulta podeu contactar amb el vostre sindicat.

Descarrega’t el PDF: COMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES 25 DE SETEMBRE DE 2019