Tothom recorda el passat 1 oct. De 2018! El nefast i temerari dispositiu que va permetre veure imatges d’agents de seguretat ciutadana protegir sense material ni formació el Parlament POSANT EN GREU PERILL LA SEVA INTEGRITAT FÍSICA.

Es van veure agents sense casc, els que tenien la sort de portar-lo estava caducat feia anys i en mal estat. Alguns agents van haver de lligar el casc amb precinte perquè no tenien la cinta de seguretat i subjecció a la barbeta de l’agent.

Aquelles lamentables imatges, RIDÍCULA roda de premsa on s’explicava a la ciutadania que es tractava d’una nova tècnica innovadora explicada amb tota la barra per un representant uniformat davant la incredulitat dels periodistes que varen assistir.

El dimecres 3 d’octubre, dos dies després, vam ser convocats a una reunió tots els sindicats pel Director General de Seguretat Ciutadana Andreu Joan amb la intenció de donar-nos explicacions al que en cap cas la té: enviar agents de Seguretat Ciutadana sense formació ni material a realitzar tasques d’ordre públic. ALESHORES JA VAM DEMANAR LA SEVA DIMISSIÓ, ARA HO TORNEM A FER DIRECTOR: MARXI I RECORDI MARXAR AMB TOT L’EQUIP ACTUAL NO ES DEIXI NINGÚ. ESTEM DAVANT D’UN ALTRE EXEMPLE DE MALA GESTIÓ DE LA SEGURETAT PÚBLICA.

Com a “bon polític” va tirar pilotes fora dient que no havia intervingut en cap decisió operativa, també estava present l’anterior comissari en Cap que va ser l’únic en reconèixer errors. En finalitzar va dir que donaria l’ordre de retirar aquest material obsolet i evitar que es tornés a repetir la situació. MENTIDER.

Aquest cap de setmana a Sabadell, 4 COMPANYS de seguretat ciutadana han resultat ferits mentre havien de fer front a una multitud hostil vers ells. Un cop més cascs blancs caducats i en mal estat (sense corretja de seguretat per poder lligar-los), un cop més camisa de bonic de màniga curta, un cop més pantalons de pinces, un cop més sabates de bonic. Els desitgem una prompta recuperació.

És inacceptable. Estan jugant amb la nostra seguretat!

DONAT QUE ELS ACTUALS IRRESPONSABLES POLÍTICS NO VOLEN SOLUCIONAR EL PROBLEMA DEMANEM A L’ACTUAL COMISSARI EN CAP EDUARD SALLLENT, QUE DONI LES INSTRUCCIONS OPERATIVES OPORTUNES PERQUÈ MAI MÉS ES VEGIN SITUACIONS COM LES D’AQUEST CAP DE SETMANA QUE HA MOTIVAT QUE 4 COMPANYS HAGIN RESULTAT FERITS.

ELS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS VALOREN ARA MATEIX LA MILLOR OPCIÓ JURÍDICA PER TAL QUE ELS RESPONSABLES D’AQUESTES SITUACIONS MAI MÉS TORNIN A PERMETRE-LES.

Descarrega’t el PDF: IRRESPONSABLES POLÍTICS, MENTIDERS I TEMERARIS