Com ja us vam informar en el seu moment, (veure comunicat de 13 abril 2018/ CLICA aquí) des del SME es van iniciar accions legals davant del Departament d’Interior per tal que les places de l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC) així com les de Sala, fossin considerades de nivell 2, tal i com així ho indica el pla de carrera.

Malauradament, l’Administració ha resolt desestimant les nostres sol·licituds amb arguments contradictoris i incongruents. Davant aquests motius, tenim elements més que suficients per a continuar amb la iniciativa exposada i portar aquesta qüestió fins al final.

Així doncs, la següent acció passa per interposar accions judicials davant dels Tribunals competents. Queda clar que l’Administració, seguint en la línia dels últims temps, “només fa que posar pals a les rodes”. Aquest assumpte no n’és l’excepció. Tampoc ho és el cas de la negociació de millores laborals on també “juguen a cansar” a les altres parts, en aquest cas, els respectius sindicats.

L’Administració va dilatant el temps pensant que ens acabarem desmotivant i desistirem. És la estratègia que fa servir habitualment en gran part de tot allò que els sindicats proposem o peticionem.

Doncs… No ho aconseguiran!
No ens cansarem d’insistir!
No pararem de lluitar!
No serà fàcil ni ràpid, però insistirem
fins a aconseguir-ho!

Descarrega’t el PDF: RECONEIXEMENT OAC I SALA Especialitat Nivell 2 (II)