De ben segur que el titular del nostre comunicat us sonarà. Es tracta d’una campanya de sensibilització en prevenció de riscos laborals que l’Administració de la Generalitat de Catalunya portava a terme.

Doncs al gra!
Ens ha arribat informacions que davant els greus aldarulls que estem patint arreu de Catalunya, hi ha algun alt comanament que va ordenar adreçar agents moss@s cap a aquests aldarulls “a pèl”. O sigui, sense ni cascs, ni escuts, ni cap mena d’equip de protecció.

No podem permetre que això passi!

És una greu irresponsabilitat que des del departament d’Interior no s’hagi dotat als efectius policials amb els equips de protecció corresponents, i és també igual d’irresponsable que alguns comanaments ordenin a unitats de USC, trànsit, o el que sigui, a anar al focus del conflicte per donar suport als companys que es troben al nucli dels aldarulls, sense equips de protecció necessaris.

Moss@s que estem patrullant al carrer, som els primers afectats i que ens sentim impotents de no poder donar ajut a companys en situacions urgents i complicades com les que estem vivint. És molt dur escoltar als companys demanant recolzament i no poder-hi anar per manca de mitjans.

Aquesta barbàrie i irresponsabilitat té uns culpables. Els seus noms?…: Departament d’Interior, DGP, SGRH… Han tingut molt temps per preparar-se en equipaments, i no ho han fet.

Dotin ja a tothom moss@s d’esquadra d’equips de protecció com toca, o en cas contrari, als companys i companyes, no “els llencin als lleons”. No voldríem haver de demanar responsabilitats penals per les incompetències d’un departament que fa temps que no escolta.

Ànims a tothom moss@s, el nostre suport, i una ràpida recuperació als companys ferits en els aldarulls d’aquests dies.

Descarrega’t el PDF: A LA FEINA CAP RISC!