Són moltes les vegades que hem denunciat les mancances que pateix l’especialitat d’ARRO, tant a nivell de material, com a nivell de conciliació de la vida familiar. En aquest últim cas, degut al règim horari que se’ls aplica als efectius i a la mala gestió que se’n fa del mateix per part dels comanaments.

Hi ha una comissió de treball d’ARRO que fa temps que no es reuneix i precisament hauria d’anar solucionant problemes com els esmentats entre molts d’altres.

L’Administració, la mateixa que mai no dóna solució a res que tingui a veure amb ARRO, tampoc mai vol que aquesta especialitat estigui inclosa dins el pacte de les guàrdies no presencials.

Ahir 30 de setembre, ens van presentar el pla operatiu MINERVA i novament ofeguen una mica més a les ARRO. A diferència d’altres unitats que SI seran recompensades RECONEIXENT així el seu esforç. Les ARRO NO SERAN COMPENSADES per què la DGP i la Prefectura així ho han determinat sense reconèixer el greuge que estan creant des de fa molt temps. Mai hem obtingut ni la més mínima preocupació per solventar aquests greuges comparatius, ni tan sols han mostrat preocupació per readreçar la situació.

El 8 de gener de 2010,es va signar entre sindicats i DGP, el pacte sobre la regulació i compensació de les guàrdies no presencials en el CME.

El 25 de novembre del mateix 2010, es va signar un annex al pacte abans comentat segons el qual s’afegeix la CGRO en l’àmbit d’aplicació de l’esmentat pacte. Va ser tan fàcil com fer un redactat d’un sol full i signar-lo en un moment per sindicats i DGP. Tan difícil es redactar un nou annex al pacte i segons el qual ARRO hi quedés inclosa dins el seu àmbit d’aplicació? Doncs sembla que sí.

Demà dimecres 2 d’octubre, a les 13 hores, estem convocats a una reunió per parlar de les guàrdies no presencials d’investigació.

La reunió res té a veure amb ARRO, però tingueu per segur que la TRISINDICAL tornarem a exigir que es redacti amb caràcter d’urgència un annex al pacte de guàrdies no presencials per que les ARRO quedin incloses en el seu àmbit d’aplicació.

N’estem seguríssims de què cap dels sindicats presents a la reunió posarà “pals a les rodes” a aquesta iniciativa, ni tampoc a la signatura del citat annex de Pacte.

L’esforç i la disponibilitat de les ARRO, MEREIX MÉS!

Descarrega’t el PDF: ARRO MEREIX MÉS